Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αφγανός μετανάστης: "Εμείς αγαπάμε πολύ την Τουρκία, όχι την Ελλάδα"

Κείμενο του ιστολόγιου ενός Αφγανού στις 26/4/2020

Σε σημερινό δημοσίευμα (δεν δίνουμε ακριβή στοιχεία επίτηδες) παραπονούμενος ένας Αλή Μουχάμεντ από το Αφγανιστάν, λέει:

"Η Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή, αλλά η Τουρκία είναι πολύ καλή. Η Ελλάδα είναι πολύ κακιά. Μας έδειραν. Πήραν τα πράγματα μας και τα παπούτσια μας…. Εμείς περπατήσαμε από τον Έβρο ως εδώ. Τώρα από εδώ θα πάμε περπατώντας στην Κωνσταντινούπολη. Δεν μας δέχθηκαν στην Ελλάδα. Εμείς αγαπάμε πολύ την Τουρκία. Δεν αγαπάμε καθόλου την Ελλάδα."

Σχόλιο από tourkikanea.gr: Χαιρόμαστε που ο Αλή απέκτησε επιτέλους σωστό προσανατολισμό. Ορίστε, Κωνσταντινούπολη, πόλη μουσουλμάνων, αναπτυσσόμενη, στο καλό και να μας γράφει!

Tags
Back to top button