Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Α.Φαούτσι: «Η ανοσίας της αγέλης θα επιτευχθεί στις ΗΠΑ έως το καλοκαίρι του 2021»

O διευθυντής του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων Άντονι Φάουτσι μίλησε για την ανοσία της αγέλης που επιθυμούν να "χτίσουν" οι ΗΠΑ.

Όπως προειδοποίησε o κ. Φάουτσι η επίτευξη αυτού του στόχου εξαρτάται τόσο από το πόσο αποτελεσματικά διανέμονται τα εμβόλια, όσο και από το εάν οι άνθρωποι έχουν πειστεί να κάνουν τον εμβολιασμό. 

Οι ΗΠΑ προς το παρόν έχουν εγκρίνει για επείγουσα χρήση μόνο το εμβόλιο της Pfizer / BioNTech, συγκεκριμένα για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη πρώτης γραμμής και τις ευπαθείς ομάδες, αλλά προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτό και άλλα εμβόλια για τον γενικό πληθυσμό γύρω στις αρχές της άνοιξης.

"Η πραγματική ουσία είναι: πότε εμβολιάζεται η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού, ώστε να μπορείτε να έχουμε αυτήν την ομπρέλα της ασυλίας της αγέλης; "Πιστεύω, εάν είμαστε αποτελεσματικοί και πείσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, μπορούμε να το πετύχουμε μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2021. Δηλαδή, μέχρι το τέλος της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού" τόνισε στο MSNBC τη Δευτέρα. 

Tags
Back to top button