Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αεροπορική επιδρομή της Ουκρανίας με drones σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στη Ρωσία

Αεροπορική επιδρομή με drones της Ουκρανίας προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στην περιφέρεια Κρασναντάρ της νότιας Ρωσίας, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο περιφερειάρχης Βενιαμίν Καντράτιεφ μέσω Telegram.

Ελληνικά τάνκερ στον «γκρίζο στόλο» της Ρωσίας, αποκαλύπτει ο Guardian

«Η πυρκαγιά έχει περιοριστεί» και «δεν υπάρχουν απώλειες», διαβεβαίωσε ο κ. Καντράτιεφ. Διευκρίνισε ότι στην επιχείρηση σε εξέλιξη για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 55 πυροσβέστες με 19 οχήματα και άλλον εξοπλισμό.

 

Tags
Back to top button