Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Αεροπλάνο συνετρίβη κοντά σε σούπερ μάρκετ στην Πορτογαλία (εικόνες & βίντεο)

Κοντά σε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή πόλη Cascais, 20 χλμ δυτικά της Λισαβόνας, συνετρίβη ένα αεροπλάνο, σύμφωνα με την Express. Οι υπηρεσίες διάσωσης ανέφεραν ότι ο πιλότος και οι τρεις επιβάτες είναι νεκροί.

«Υπάρχουν τέσσερις θάνατοι, του πιλότου και των τριών επιβατών» του αεροσκάφους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του οργανισμού αυτού, που δεν ήταν σε θέση να πει ποια ήταν η εθνικότητα των θυμάτων ούτε υπό ποιες περιστάσεις σημειώθηκε το δυστύχημα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε φορτηγό την ώρα που ξεφόρτωνε στο πάρκινγκ των Lidl. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν θύματα μεταξύ των υπαλλήλων του καταστήματος.

Tags
Back to top button