Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Ξεκινούν οι πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο - Αυξημένοι οι έλεγχοι και τα τεστ

Όλα έτοιμα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ώστε να υποδεχθούν τις πρώτες πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, με το υπουργείο Μεταφορών να αυξάνει τους ελέγχους των επιβατών προς την χώρα.

Από σήμερα 01/08/2020, το Ηνωμένο Βασίλειο τοποθετείται στην Κατηγορία Β και οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από την Αγγλία θα πρέπει να εξασφαλίσουν το CyprusFlightPass από την ηλεκτρονική πλατφόρμα .

Επίσης, απαραίτητη καθίσταται η καταχώρηση αποτελέσματος εξέτασης Covid-19 με αρνητικό RT-PCR, με δηλωμένη σαφώς ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της εξέτασης (εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την ώρα αναχώρησης). Εάν οι επιβάτες διαθέτουν το "NHS Covid-19 Notification", τότε απαιτείται να καταχωρήσουν σε ενιαίο έγγραφο NHS Covid-19 Notification με αρνητικό αποτέλεσμα και Test Site Pass (Appointment Confirmation Email) στο οποίο αναγράφεται με σαφήνεια η ημερομηνία και ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού.

Ο υπουργός Μεταφορών της Κύπρου Γιάννης Καρούσος πραγματοποίησε με την υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη αιφνιδιαστικό έλεγχο στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας με σκοπό να ελεγχθεί η εφαρμογή των μέτρων για την καταπολέμηση της μετάδοσης του κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι κατόπιν απόφασης του υπουργικού συμβουλίου, θα υπάρξει αύξηση των δειγματοληπτικών ελέγχων από χώρες στις οποίες το τεστ κορωνοϊού δεν είναι υποχρεωτικό.

Από σήμερα ισχύει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Κύπρου με πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες. 

Tags
Back to top button