Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην αναμονή για Ν.Τσιγκρίνσκι - Θλάση ο Μ.Μιτάι ενόψει Άρη

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης (12/01) ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι αύριο (13/01) ώστε να διαπιστώσουν εάν ο Ουκρανός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Άρη την Πέμπτη (14/01, 19:30).

Ο Μάριο Μιτάι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία. Ο 17χρονος μπακ της ΑΕΚ χάνει το ματς με τον Άρη, ενώ η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Δεδομένης και της απουσίας του Ινσούα (αποβλήθηκε με την Λαμία), η ΑΕΚ έχει μείνει με μοναδικό αριστερό μπακ τον Έλντερ Λόπες, για το ματς της Πέμπτης (14.01.2021 / 19:30).

Την ίδια στιγμή, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό προσαγωγό. Η συμμετοχή του στο ματς του «Βικελίδης» θα κριθεί… την τελευταία στιγμή.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς στην έδρα του Άρη θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (13.01.2021 / 12:00).

Tags
Back to top button