Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Απαλλάχθηκε ο Ηλιόπουλος για την υπόθεση με τον διαιτητή Παπαδόπουλο στο ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Την απαλλαγή του Μάριου Ηλιούπουλου για την υπόθεση με τον διαιτητή Παπαδόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε κατέβει, όπως συνηθίζει να κάνει, στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena μετά το τέλος του αγώνα και είχε προσεγγίσει τον διαιτητή, από τον οποίο η Ένωση είχε έντονα παράπονα.

Αυτά τα παράπονα εξέφρασε και ο Ηλιόπουλος και κλήθηκε σε απολογία, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης και το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο να αποφασίζει την απαλλαγή του.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής…

«Αρ. Απόφ. 214/6-11-2025

ΠΡΟΣ 1) ΠΑΕ ΑΕΚ
2) Μ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Μεγαλομέτοχος)

Απαλλάσσει την α’ εγκαλουμένη από την 2η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε βάρος του πειθαρχική παράβαση. Δέχεται ότι η α΄ εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 3η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (2.750,00) ευρώ.

(αγώνας της 2-11-2025 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)».

Tags
Back to top button