Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αδιανόητο έγκλημα στη Γαλλία: Άνδρας έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του αφού πρώτα την πυροβόλησε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα τριών παιδιών στη Γαλλία, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε πολλές φορές στα πόδια μέρα - μεσημέρι και στη συνέχεια την έκαψε ζωντανή.

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στη γειτονιά Μερινιάκ, κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Με βάση την αστυνομική έκθεση, η 31χρονη γυναίκα κυνηγήθηκε στη μέση του δρόμου από τον 44χρονο σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε στα πόδια πριν την περιλούσει με εύφλεκτο υγρό και της βάλει φωτιά.

Η 31χρονη και ο 44χρονος βρίσκονταν σε διάσταση, ενώ τα παιδιά τους ηλικίας τριών, επτά και 11 ετών ζούσαν με τη μητέρα τους.

Ο άνδρας συνελήφθη οπλισμένος και με μια ζώνη γεμάτη φυσίγγια μισή ώρα μετά τη δολοφονία στη γειτονική συνοικία Πεσάκ, ανέφερε η εισαγγελία του Μπορντό, ενώ κατηγορείται τόσο για τη δολοφονία της συζύγου του όσο και για την πυρκαγιά στο σπίτι.

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι λαμβάνουν κι αυτά ψυχολογική υποστήριξη.

Tags
Back to top button