Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Αδιαφορούν οι Τούρκοι για ΗΠΑ και ΕΕ: «Ό,τι και να αποφασίσουν εμείς θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις»!

Όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν οι Ευρωπαίοι, αλλά και οι ΗΠΑ, η Τουρκία δείχνει να αδιαφορεί παντελώς και εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ό,τι απόφαση και να πάρει οποιοσδήποτε, η Τουρκία θα συνεχίσει δραστηριότητές της στη Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση για την κοινή ανακοίνωση των 4 κοινοβουλευτικών κομμάτων για την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος είπε ότι με ισχυρό τρόπο ανακοίνωσαν σε όλο τον κόσμο ότι η Εθνοσυνέλευση δεν θα επιτρέψει την παραβίαση των δικαιωμάτων της Τουρκίας ή των Τ/Κ στην ανατολική Μεσόγειο.

“Ό,τι απόφαση και να πάρει ο οποιοσδήποτε, όποια εμπόδια κι αν προσπαθήσει να βάλει ο οποιοσδήποτε, όπως ανακοινώθηκε σε αυτή τη δήλωση (των 4 κομμάτων της Εθνοσυνέλευσης) η Τουρκία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο με την ίδια αποφασιστικότητα και δεν θα υποχωρήσει από τα δικαιώματά της που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο”, ανέφερε ο κ. Οκτάι.

Πρόσθεσε ότι “αυτή η δήλωση η οποία ανακοινώθηκε πριν από την ‘εορτή της ειρήνης και δημοκρατίας της 20ης Ιουλίου’ (επέτειος εισβολής) αποτελεί ισχυρή έκφραση ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τ/Κ”.

Tags
Back to top button