Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδειούχος στην Πάτρα αγόρασε ναρκωτικά για να τα πουλήσει στη φυλακή

Επταήμερη τακτική άδεια πήρε από τις φυλακές όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία Έλληνας και αγόρασε ναρκωτικά με σκοπό να τα διακινήσει στους συγκρατουμένους του. Στη συνέχεια όμως του χάλασαν τα σχέδια οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί ακολουθούσαν τα ίχνη ενός άλλου Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κάνναβης και έφτασαν στην Πάτρα, όπου εντόπισαν τον αδειούχο κρατούμενο και έναν φίλο του να κινούνται με αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Στην κατοχή του έγκλειστου κατέσχεσαν 230 ευρώ και 227 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που παραδέχθηκε ότι σκόπευε να εισάγει στο σωφρονιστικό κατάστημα για να τα πουλήσει, ενώ πάνω στον οδηγό κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο φυλακισμένος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από τον διακινητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατασχέθηκε.

Tags
Back to top button