Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Επιχείρηση «Red Dragon» κατά της φοροδιαφυγής στα κινέζικα ρούχα

Από «μαιμού» εταιρίες και μεταβιβάσεις επιχειρήσεων, μέχρι και λογισμικό για να εκδίδουν «μαϊμού αποδείξεις» αποκάλυψαν οι ταυτόχρονοι έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το όργιο φοροδιαφυγής αποκαλύπτεται την ώρα που σε όλον τον πλανήτη μαίνεται ένας διεθνής εμπορικός πόλεμος για την τεράστια διείσδυση του κινεζικού εμπορίου.

Η πανελλαδική επιχείρηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα αστικά κέντρα της χώρας έχει το κωδικό όνομα «Κόκκινος Δράκος» και εστιάζει σε επιχειρήσεις εμπορίας ενδυμάτων μαζικής κατανάλωσης κυρίως κινεζικής προέλευσης, τα οποία διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές, τις οποίες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν οι νομιταγείς επιχειρήσεις του ιδίου κλάδου.

Οι έλεγχοι έγιναν ταυτόχρονα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη, την Πάτρα, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και τη Ρόδο.

Για την επιλογή των προς έλεγχο επιχειρήσεων χρησιμοποιήθηκαν κριτήρια ανάλυσης κινδύνου, στα οποία – μεταξύ άλλων – περιλαμβάνονταν η σχετικά χαμηλή δηλούμενη κερδοφορία και η χαμηλή απόδοση Φ.Π.Α.

Tags
Back to top button