Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΑΑΔΕ: Αυτή είναι η πλατφόρμα myCAR για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων

Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι στον αέρα η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με το όνομα myCAR.


Μέσω αυτής, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους μπορούν να το κάνουν ψηφιακά. Για τον σκοπό αυτό, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων καλεί όσους θέλουν να καταθέσουν πινακίδες να μην επισκεφτούν τις εφορίες, αλλά να περιμένουν την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας. Το μόνο που θα χρειάζεται, πλέον, είναι να τις αφαιρέσουν και να τις κρατήσουν σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτό τον τρόπο σταματούν οι επισκέψεις στις εφορίες γι' αυτό το θέμα, που -ούτε λίγο, ούτε πολύ- φτάνουν τις 630.000 ετησίως (ακινησίες και επανακυκλοφορίες)! Επιπλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην πλατφόρμα myCAR θα υπάρχει και μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.
 

Tags
Back to top button