Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Α. Συρίγος: Δεν έχουμε στρατηγική έναντι της Τουρκίας – Τι πρέπει να γίνει (ηχητικό)

Αναγκαία η στρατηγική χάραξη έναντι της Τουρκίας


Η νέα γεωπολιτική πραγματικότητα  στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου  στο Πάντειο και υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Αθηνών με την ΝΔ  Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον 98.4  για την αλλαγή ταχύτητας από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο , επεσήμανε την ανάγκη για μια διαμόρφωση νέας στρατηγικής από πλευράς της Ελλάδας, αφού ιδίως μετά και το Brexit , το αφήγημα ενσωμάτωσης της Τουρκίας στην Ε.Ε. δεν έχει καμία τύχη να προχωρήσει.

Ο Άγγελος Συρίγος, μίλησε ακόμη για τις νέες γεωπολιτικές καταστάσεις στην περιοχή, ιδίως με την ανάδειξη του ενεργειακού πλούτου στη περιοχή και τα νέα δεδομένα με την εκμετάλλευση των ΑΟΖ.

Tags
Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button