Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

54χρονη στον Πύργο πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από μηνιγγίτιδα: Τι αποκάλυψε ο γιος της

Τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας – Η σημασία της άμεσης αντιμετώπισης

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο δεύτερος θάνατος ασθενή από μηνιγγίτιδα μέσα σε ένα μήνα, στη δυτική Ελλάδα. Η 54χρονη από τον Πύργο άφησε την τελευταία της πνοή από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα. 

«Εγώ ήρθα από τον στρατό, είμαι φαντάρος στην Αθήνα. Γύρισα την Παρασκευή, την πήρα αγκαλιά τη μάνα μου, όλα καλά χωρίς να συμβαίνει τίποτα και μετά από μία ώρα ξεκίνησε να έχει κρυάδες», είπε ο γιος της 54χρονης στον ΑΝΤ1. 

«Το βράδυ που κοιμόταν κρύωνε, γύρναγε στο κρεβάτι, δεν ήταν καλά, σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, την πήρε ο πατέρας μου. Δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μούγκριζε. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και τη διασωληνώσανε. Είχε γεμίσει όλο το σώμα της σημάδια από την αρρώστια. Μας είπαν πως αν είναι μηνιγγίτιδα δεν… Μέσα σε 8 ώρες, κανείς δεν το περίμενε. Μας πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και είπε “συλλυπητήρια”», ανέφερε.

Συγγενείς της 54χρονης λένε πως το μόνο σύμπτωμα που είχε τις προηγούμενες ημέρες ήταν πονόλαιμος. Ο ΕΟΔΥ έκανε ιχνηλάτηση των επαφών της γυναίκας και όλοι έλαβαν χημειοπροφύλαξη.

Tags
Back to top button