Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

41χρονος συνελήφθη στο Ρέθυμνο για κλοπές αυτοκινήτων- Μόνο από ένα αμάξι έκλεψε 600 ευρώ

Οι κλοπές που είχε κάνει ένας 41χρονος αλλοδαπός στο Ρέθυμνο εξιχνιάστηκαν ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη τις Αρχές, βοήθησαν στην έρευνα τους μαρτυρίες και εικόνες από κάμερες ασφαλείας.

Συνελήφθη αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές από αυτοκίνητα, στο Ρέθυμνο, μετά από έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου. Ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα ενώ είχε προκαλέσει φθορές στα οχήματα. Κατά τις νυκτερινές ώρες της 06.06.2024, σπάζοντας το τζάμι αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό χώρο στάθμευσης στο Ρέθυμνο αφαίρεσε 600 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με την προανάκριση, κατηγορείται για τρεις ακόμα περιπτώσεις κλοπών, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα, από σταθμευμένα οχήματα από τα οποία είχε αφαιρέσει τιμαλφή και εργαλεία, κατά τις νυχτερινές ώρες της 5ης και 6ης Ιουνίου 2024, στο Ρέθυμνο.

Αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον κατηγορούμενο μεσημεριανές ώρες και σε έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Tags
Back to top button