Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

33χρονος παραλάμβανε ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - Τον "τσάκωσαν" με δέμα 9,9 κιλών κάνναβης

Τη Δευτέρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, 33χρονος αλλοδαπος, που παραλάμβανε ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην Αθήνα ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 9 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το οποίο είχε φτάσει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από την Ισπανία.

Για να παραλάβει το δέμα ο 33χρονος είχε δείξει πλαστό δελτίο ταυτότητας με δική του φωτογραφία αλλά στοιχεία άλλου ατόμου.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει, ασκώντας σωματική βία στους αστυνομικούς, έως ότου ακινητοποιήθηκε.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ εντοπίστηκε και δεύτερο δέμα σε διαφορετικό κατάστημα που περιείχε 6 κιλά και 400 γραμμάρια κάνναβη, το οποίο εισήγαγε ο 33χρονος στη χώρα με τον ίδιο τρόπο.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 17 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές και το πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο συλληφθείς που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Tags
Back to top button