Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

12χρονη άργησε να γυρίσει από το σχολείο και σκαρφίστηκε απόπειρα απαγωγής

Μόνο στη φαντασία της 12χρονης υπήρξε τελικά η απόπειρα απαγωγής έξω από σχολείο στην Πεύκη, που είχε καταγγελθεί στην αστυνομία, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Η νεαρή, η οποία μαζί με τους γονείς της βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν αποπειράθηκαν να την απαγάγουν, «λύγισε» και ομολόγησε ότι το περιστατικό δε σημειώθηκε ποτέ, παρά τη σκαρφίστηκε υπό το φόβο πως θα την μάλωναν οι γονείς της επειδή άργησε να γυρίσει από το σχολείο. 

Η ομολογία της μικρής έδωσε τέλος στον συναγερμό που είχε σημάνει από τις αρχές για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην αγωνία των υπολοίπων γονεών της Πεύκης.

Tags
Back to top button