Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

''Κόλλησε'' στο μηδέν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, 0-0 με τον Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην αρκαδική πρωτεύουσα, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιόρισαν τους παίκτες του Ράσραβατς, έκαναν φάσεις και είχαν ευκαιρίες.

Στο 6ο λεπτό ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 16΄ ο Καμαρά βρήκε τον Βρουσάι από αριστερά, εκείνος γύρισε για τον Ανδρούτσο που από κοντά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, που ήταν εξουδετερωμένος!

Στο 32΄ οι Μπρούμα, Βρουσάι και Μπουχαλάκης συνδυάστηκαν και ο τελευταίος σούταρε άστοχα, ενώ στο 42΄ ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο παιχνίδι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα.

Στο 47΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Παπαδόπουλος έβγαλε δύσκολα την εξ επαφής κεφαλιά του Χολέμπας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε και πάλι με δυσκολία την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Προϊόντος του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον τερματοφύλακα Ηλία Καραργύρη.

Tags
Back to top button