Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

''Κεραυνοί'' Ισραηλινού πρέσβη στον ΟΗΕ: ''Τούρκοι μας προκαλείτε''

Oι Ισραηλινοί δεν μπορούν να αναχθούν τις προσβολές και παραδίδουν μαθήματα εξωτερικής πολιτικής. Κατά την διάρκεια της συζήτησης σήμερα στον ΟΗΕ, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, Γκιλάντ Ερντάν,  έφυγε όταν ξεκίνησε να μιλάει στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα, ο υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, καθώς κατηγόρησε το Ισραήλ για ''σκόπιμη σφαγή παιδιών''.

Στην αρχή της συζήτησης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Τούρκος Volkan Bozkır, δήλωσε ότι ο ρόλος της Συνέλευσης ήταν «να δώσει στους Παλαιστινίους την αίσθηση ότι τους ακούμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά τους».

Έντονη κινητικότητα - Πληροφορίες για κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ-Χαμάς

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ζήτησε τον τερματισμό των μαχών. "Καλώ το Ισραήλ να σταματήσει να σκοτώνει παλαιστινιακές οικογένειες και να τις εκτοπίζει από τα σπίτια τους στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ", είπε.  

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ όμως, δεν έκατσε να ακούσει και τον Τούρκο ΥΠΕΞ, ο οποίος θα ελάμβανε μετά τον λόγο.  

 

Tα ''έχωσε'' στη Τουρκία 


''Κύριε Πρόεδρε, η δαιμονοποίηση του Ισραήλ στη διεθνή σκηνή, η οποία ενθαρρύνεται από μέλη αυτής της συνέλευσης, όπως η Τουρκία και που χρησιμοποιούν αντισημιτικούς τρόπους, ενθαρρύνει τις αντισημιτικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Η τουρκική ηγεσία δεν είναι σε θέση να μιλήσει στο Ισραήλ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το κράτος του Ισραήλ δεν θα μείνει ποτέ σιωπηλό απέναντι σε τέτοιες αντισημιτικές επιθέσεις.'' 

 

Δηλώσεις Τσαβούσογλου:  

 

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για την κατάσταση στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, ο Τσάβουσογλου είπε ότι πρέπει να αποδοθεί ευθύνη "εκεί που ανήκει".

"Μόνο το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα", είπε.

Δείτε βίντεο:

 

Tags
Back to top button