Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Αυτοκινητοπομπή κατά της κυβέρνησης και της μεταναστευτικής πολιτικής της την ώρα της ομιλίας του Ν.Μηταράκη

Διαμαρτυρία στην Χίο κατά του νέου Κ.Υ.Τ. που επιχειρεί να φτιάξει η κυβέρνηση, με μεγάλη αυτοκινητοπομπή  την ώρα της ομιλίας του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.

Η μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή, κατάφερε για μία ακόμη φορά να στείλει το δικό της μήνυμα, ενώνοντας τους κατοίκους Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Πόλης σε μία αλυσίδα που εκτίνονταν σε μήκος πάνω από 3 χιλιόμετρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν αρκετές φορές τον κύκλο του Δημοτικού Κήπου με αποτέλεσμα να καθεστυρήσει για λίγη ώρα η έναρξη της Ομιλίας Μηταράκη στο Ομήρειο ενώ οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι αρκετοί διαμαρτυρώμενοι αποκλείστηκαν από την Αστυνομία κάτι που τελικά δεν τους επέτρεψε να παραστούν στην αυτοκινητοπομπή.

 

Tags
Back to top button