Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Υπεξαίρεση 80 τόνων ελαιολάδου από τον Συνεταιρισμό Πολυγύρου - Σχηματίστηκε δικογραφία

Ξεπερνά τους 80 τόνους η ποσότητα τού ελαιόλαδου που χάθηκε από τις δεξαμενές του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

«Η απώλεια, δε, της συγκεκριμένης ποσότητας είναι προϊόν κακουργηματικής υπεξαίρεσης και τελέστηκε το διάστημα από την άνοιξη του 2022 έως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους», σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πολύγυρου, ύστερα από διαδοχικές μηνύσεις που κατατέθηκαν στις Αρχές του προηγούμενου μήνα, όταν διαπιστώθηκε ότι ποσότητες ελαιολάδου που φυλάσσονταν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού είχαν κάνει… φτερά.

Χαλκιδική: Άγνωστοι ακόμη οι δράστες 

Αρχικά, η διοίκηση του Συνεταιρισμού κατέθεσε μήνυση για κλοπή και ακολούθησαν μηνύσεις ελαιοπαραγωγών για υπεξαίρεση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας «δεν προέκυψε η τέλεση κλοπής, ωστόσο διαπιστώθηκαν τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, διερευνάται η νόθευση και παράτυπη διάθεση ποσοτήτων ελαιολάδου. Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι δράστες των παραπάνω πράξεων ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για παρελθόντα έτη. Η Εισαγγελία αναμένεται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών. Την ίδια στιγμή, με μέριμνα της Ασφάλειας Πολύγυρου, η μονάδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού έχει σφραγιστεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Tags
Back to top button