Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη δικαστική απόφαση αποζημίωσης μετά από 11 χρόνια για τις κλοπές τραπεζικών θυρίδων

Η πρώτη απόφαση που δικαιώνει θύμα του σκανδάλου με τις κλοπές τραπεζικών θυρίδων πριν από 11 χρόνια σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, εκδόθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο αποφάσισε, ότι η τράπεζα και οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι πρέπει να επιστρέψουν στον πελάτη, όσα χρήματα και τιμαλφή είχε στη θυρίδα και να τον αποζημιώσουν για ηθική βλάβη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news.gr. «Είδαμε την πόρτα ανοιχτή, πλησιάζοντας μετά τη θυρίδα και ανοίγοντας τελείως την πόρτα, ήταν άδεια. Είχαν πάρει τα χρήματα, που ήταν το εφάπαξ».

Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ο συνταξιούχος σιδηροδρομικός, ενοικιαστής τραπεζικής θυρίδας, Σταύρος Αβραμίδης, όταν πήγε να δει την τραπεζική του θυρίδα σε κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης το 2012, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο. Οι κόποι μιας ζωής είχαν χαθεί. Από τότε αγωνίζεται να πάρει πίσω τα κλεμμένα.

Tags
Back to top button