Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Διάβασα ότι σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;»

Το σχόλιό του για την εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο.

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και όταν η συζήτηση έφτασε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του σε πολλά από όσα έχουν σχέση με την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις από σοβαρούς ανθρώπους και με πολλές συμφωνώ. Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά».

Επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς στον Κασσελάκη: Επαίρεται δημοσίως ως πρότυπο με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί «σύζυγόν» του



Δείτε το βίντεο στο 17ο λεπτό

Ακόμη, πρόσθεσε για την επιλογή του ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι: «Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».

Tags
Back to top button