Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σολτς: Κάλεσε το Ισραήλ να επιτρέψει μεγαλύτερης κλίμακας ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Ο Σολτς θα μεταβεί στο λιμάνι Άκαμπα της Ιορδανίας στην Ερυθρά Θάλασσα σήμερα προκειμένου να συναντηθεί αύριο, Κυριακή, με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα προτού πάρει το αεροπλάνο για το Ισραήλ για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Είναι απαραίτητο η βοήθεια να φθάσει στη Γάζα σε μεγαλύτερη κλίμακα τώρα. Θα είναι ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει επίσης να συζητήσω» είπε ο Σολτς στους δημοσιογράφους πριν από το ταξίδι του.

Εξέφρασε επίσης ανησυχία για τη σχεδιαζόμενη επίθεση του Ισραήλ στην πόλη Ράφα της νότιας Λωρίδας της Γάζας, όπου πάνω από τους μισούς από τους 2,3 εκατομμύρια κατοίκους του παλαιστινιακού θύλακα έχουν βρει καταφύγιο. «Υπάρχει κίνδυνος μια γενική επίθεση στη Ράφα να έχει αποτέλεσμα πολλές φοβερές απώλειες αμάχων, το οποίο απαγορεύεται αυστηρά» πρόσθεσε.

Η Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι έριξε παλέτες με τέσσερις τόνους ανθρωπιστική βοήθεια από αέρος σήμερα στον θύλακα. «Κάθε πακέτο μετράει. Όμως οι αεροπορικές ρίψεις είναι μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό» ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.
 

Tags
Back to top button