Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο από τη ρυμούλκηση του Αντιτορπιλικού «Βέλος» μέσα από το «Dionysos Z»

Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τη ρυμούλκηση του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» από τη Νέα Παραλία, στον προβλήτα 2 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Εκεί θα καταγραφούν οι ζημιές που υπέστη λόγω των θυελλωδών ανέμων ενώ θα γίνει  πλήρης απάντληση των υδάτων που εισέρρευσαν.

Στη συνέχεια πρόκειται να ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης σε ένα προστατευόμενο από τους ανέμους σημείο. Το νέο βίντεο είναι μέσα από το ρυμουλκό πλοίο «Dionysos Z» που ρυμούλκησε το Βέλος, και το ανέβασε στο TikTok ο καπετάνιος του.

Υπενθυμίζεται ότι το αγκυροβολημένο πλοίο υπέστη μεγάλη σχισμή στην πρύμνη του από τις προσκρούσεις επάνω στο κρηπίδωμα της Νέας Παραλίας εξαιτίας των κυμάτων, ενώ προκάλεσε μικροφθορές σε σημείο του ξύλινου ντεκ της Νέας Παραλίας.

Ερώτηση Αποστολάκη για το αντιτορπιλικό «Βέλος» και τις ζημιές που υπέστη


Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button