Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Missing Alert: Εξαφανίστηκε ο 46χρονος Αλέξιος Ντάσιος στη Θεσσαλονίκη

Missing Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση του 46χρονου Αλέξιου Ντάσιου από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Αλέξιος Ντάσιος εξαφανίστηκε στις 19/9/2021, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 20/9/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Κέρκυρα: Άφαντη για δύο εβδομάδες η 80χρονη Μαρία

Ο Ντάσιος Αλέξιος έχει ύψος 1,72 μ., έχει 85 κιλά βάρος, έχει μακριά καστανά μαλλιά κοτσίδα, και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι από το οποίο κρέμονται δύο κορδέλες μία μπλε και μία ροζ, μπλουζάκι μπλε, ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια, γυαλιά μυωπίας με κοκάλινο πράσινο σκελετό, καπέλο τύπου τζόκεϊ και πολύχρωμο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Tags
Back to top button