Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Τέλος στο θρίλερ με τον χαμένο σταυρό και το κινητό του τράπερ

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα, όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

  Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Mad Clip: Αυτό είναι το τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες σχετικά με κλοπή των δύο αυτών αντικειμένων. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέταζαν δύο βασικές εκδοχές. Να βρίσκονται τα δύο αντικείμενα μέσα στην άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του 34χρονου - όπως και έγινε- είτε κάποιος ή κάποιοι από εκείνους που έφτασαν πρώτοι στο σημείο πριν την αστυνομία, να τα αφαίρεσαν.

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του τράπερ, με τον πατέρα του να δηλώνει πως κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Tags
Back to top button