Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός – Ινδία: Έσπασε το φράγμα των 33 εκατ. κρουσμάτων – Πάνω από 440.000 νεκροί

Ωστόσο, πολλοί είναι οι επιστήμονες που χαρακτηρίζουν αυτά τα στοιχεία υποτιμημένα. 

Η Ινδία, η υποήπειρος των 1,3 δισεκ. κατοίκων, μέχρι σήμερα καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού στον κόσμο, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Γερμανία: Πάνω από 4.700 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Σημειώνεται ότι το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα (6/9), ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 38.948 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 219 ασθενείς με την COVID-19.

Tags
Back to top button