Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Η θάλασσα βγήκε στο δρόμο στη Ναυαρίνου και στο Ακρογιάλι

Οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν κυρίως από τι χθεσινοβραδινές ώρες, είχαν ως αποτέλεσμα η θάλασσα να «φτάσει» στο δρόμο στην παραλιακή οδό Ναυαρίνου της πόλης της Καλαμάτας, δημιουργώντας προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την . 

Παράλληλα και η θάλασσα σε όλο το μήκος της παραλίας της Καλαμάτας, έχει γεμίσει με φερτά υλικά από κατασκευές κυρίως καταστημάτων εστίασης που είχαν παραμείνει και μετά το τέλος της θερινής περιόδου.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Καλαμάτας εργάζονται για να αποκαταστήσουν τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Την ίδια στιγμή προβλήματα παρατηρούνται και στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης, όπου βότσαλα έχουν βγει στο δρόμο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία προς Σάνταβα και Κιτριές να διεξάγεται μετ’ εμποδίων.

 

Tags
Back to top button