Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου δίνει δωρεάν σάντουιτς κάθε Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Σάκης Καρανάσιος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προσφέροντας δωρεάν φαγητό κάθε Κυριακή, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το OPEN, η πρωτοβουλία θα γίνεται από αυτήν την Κυριακή, από τις 12:00 μέχρι τις 01:00 το μεσημέρι, και το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα μοιράζει 100 σάντουιτς δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως κάθε Τρίτη θα υπάρχει 50% έκπτωση για τους ανέργους.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καρανάσιος σημείωσε πως ό,τι κάνουν, το κάνουν για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, απασχολούμαι εγώ και ο γιος μου. Εμείς πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία γιατί θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Έρχονται γιορτές, βλέπω παιδάκια καθημερινά να υποφέρουν και να μας ζητούν ένα σάντουιτς. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την ενέργεια, για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο» είπε σχετικά με την πρωτοβουλία στη Θεσσαλονίκη.


«Θέλουμε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά, γιατί με τόση κατήφεια που βλέπουμε στον κόσμο, στεναχωριόμαστε και εμείς. Η πρωτοβουλία ξεκινά από την Κυριακή που έρχεται και για κάθε Κυριακή από τις 12:00 με 01:00 το μεσημέρι. Εμείς θα έχουμε έτοιμα 100 σάντουιτς και όποιος συμπολίτης μας θα έχει ανάγκη, θα του δίνουμε από ένα, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Περνούν παιδιά και ρωτούν καθημερινά εάν έχει ξεκινήσει η πρωτοβουλία» πρόσθεσε σχετικά.

 

 

Tags
Back to top button