Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Μυστήριο με τα εξαφανισμένα κινητά – Παρακολουθούσε ο 30χρονος την Γαρυφαλλιά;

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα στη Φολέγανδρο, όπου η 26χρονη Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της.

Μπορεί το έγκλημα να εξιχνιάστηκε με την ομολογία του 30χρονου δολοφόνου, ωστόσο κάποια σημεία παραμένουν ακόμα «σκοτεινά». Για τον λόγο αυτόν, η έρευνα για την αστυνομία δεν έχει κλείσει, παρά το γεγονός πως πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ο δράστης έχει ήδη προφυλακιστεί.

Από τη δικογραφία που έχει συνταχθεί λείπει ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό δεν είναι άλλο από την «εξαφάνιση» των δύο κινητών τηλεφώνων: πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο της Γαρυφαλλιάς και του γυναικοκτόνου.

Φολέγανδρος: Η τραγική στιγμή της ανάσυρσης της Γαρυφαλλιάς

Σύμφωνα με την ομολογία του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη 26χρονη δεν κοιτούσε το GPS στο κινητό της, με αποτέλεσμα να χάσουν τον δρόμο και να αρχίσει ο μοιραίος καβγάς. Όπως προκύπτει λοιπόν από τους ισχυρισμούς του δράστη, λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία της, η κοπέλα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πού βρίσκονται τα κινητά, ο 30χρονος απάντησε πως υπάρχουν κενά στη μνήμη του…

Βέβαια, η απουσία των συγκεκριμένων στοιχείων, εν προκειμένω των κινητών τηλεφώνων, ενισχύει τα όσα είπε προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος επεσήμανε πως μίλησε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας και εκείνη του είπε πως «η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης». «Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της» είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος αρνιόταν την ανάκριση, ζητούσε ψυχίατρο

Άλλωστε ο 30χρονος γυναικοκτόνος είναι προγραμματιστής στο επάγγελμα και θα ήταν λογικό να γνωρίζει πώς μπορεί να παρακολουθήσει ένα κινητό και να εντοπίσει την τοποθεσία του.

Αν η ΕΛ.ΑΣ είχε στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του θύτη, θα μπορούσε να διαπιστωθεί αν πράγματι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το κινητό της 26χρονης κοπέλας. 

Την ίδια στιγμή, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για ποιο λόγο άλλαξαν τα σχέδιά τους και βρέθηκαν στη Φολέγανδρο, παρά το γεγονός πως ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επισκεφθούν μαζί με φίλους τη Σέριφο.

Φολέγανδρος: Οι καταθέσεις των ανθρώπων που βρήκαν την Γαρυφαλλιά

Βίντεο – σοκ: Η στιγμή που ανασύρεται το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς

Την ίδια στιγμή, σοκαριστικά είναι τα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την επιχείρηση του Λιμενικού να ανασύρει τη σορό της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, στη Φολέγανδρο.

Στα βίντεο φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες λουόμενων, στελεχών του Λιμεναρχείου Φολεγάνδρου αλλά και του αγροτικού ιατρού που βρισκόταν κοντά στην παραλία της Λυγαριάς Φολεγάνδρου και συμμετείχε στην ανάσυρση της 26χρονης από τη θάλασσα, να την επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αρχικελευστή, η 26χρονη φορούσε μόνο το μαγιό της και το πάνω μέρος ήταν ελαφρώς κατεβασμένο. Δίπλα από το πτώμα υπήρχε η μαύρη τσάντα πλάτης μέσα στην οποία ήταν και η ταυτότητα του δολοφόνου της.

Φολέγανδρος: Ιατροδικαστής Γαρυφαλλιάς - Τα ευρήματα της εξέτασης

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ένας Αμερικανός τουρίστας από το Χιούστον του Τέξας μαζί με την κόρη του εντόπισαν τη σορό της άτυχης Γαρυφαλλιάς, όπως προκύπτει μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στη Φολέγανδρο για διακοπές, την 16η Ιουλίου εντόπισε με τη σύζυγό του και την κόρη του το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς να επιπλέει στο νερό, λίγη ώρα αφού είχε δολοφονηθεί.

 

Tags
Back to top button