Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδαυρος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν 125.000 ευρώ!

«Διάνα» έκαναν οι άγνωστοι κακοποιοί που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται μαζί με άλλα σε ένα κιόσκι στο παρκάκι της στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου στην Αργολίδα και το τίναξαν στον αέρα, καταφέρνοντας να αρπάξουν γύρω στα 125.000 ευρώ!

Αχαρνές: Εξιχνιάστηκαν δεκάδες ένοπλες ληστείες από 35χρονο


Η περιοχή συγκλονίστηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, αλλά ώσπου να βγουν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι και να τρέξουν να δουν τι είχε συμβεί, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να δει κάποιος πόσοι ήταν, ούτε και αν διέφυγαν με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Όσοι πλησίασαν, βρήκαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης διαλυμένο.

Οι άγνωστοι που το ανατίναξαν πέτυχαν τον σκοπό τους, καθώς απελευθέρωσαν τις κασετίνες με τα χρήματα που είχαν εφοδιαστεί το ίδιο πρωί! Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση και εξετάζουν πλάνα από κάμερες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους βομβιστές για τους οποίους πιθανολογούν ότι κατευθύνθηκαν προς την Κορινθία ή ίσως και την Αττική.

Tags
Back to top button