Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Διέρρηξαν 4 σπίτια και μια μηχανή μέσα σε ένα βράδυ

Το μπαράζ πέντε διαρρήξεων που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ένας Έλληνας και αναζητείται ένας άγνωστος συνεργός του.

Θρίλερ στην Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε παραλία

Οι δυο τους διέρρηξαν δυο σπίτια, από το εσωτερικό των οποίων άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και τιμαλφή και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαρρήξουν άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ παραβίασαν και τη μπαγκαζιέρα μιας μοτοσικλέτας από την οποία δεν έχει εξακριβωθεί αν έκλεψαν κάτι.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη διαρρηκτικά εργαλεία και μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Tags
Back to top button