ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τσακιστε τους φασιστες……

Stamatis Papanikolaou

Καλή μου ,
τί εννοείς με αυτό που σού έδωσαν να κρατήσεις;;;
Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις και για να βάζουμε τα πράγματα σε μια τάξη , ο Ελληνικός λαός δεν υπήρξε ποτέ φασιστικός λαός ή ρατσιστικός αν θέλεις .
Και ναι , υπάρχουν εξαιρέσεις , δεν το αμφισβητώ , αλλά δεν παύουν να ειναι Ελληνες πολίτες και προφανώς η δημοκρατία μας τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν , να λειτουργούν και να πράττουν κατά πως εκείνοι νομίζουν το σωστό , ευτυχώς για όλους ειναι μειοψηφία.
Στο φινάλε φινάλε όμως ειναι στην χώρα τους – γεννήθηκαν ,μεγάλωσαν , δούλεψαν , φορολογηθηκαν και τέλος πάντων έχουν και αυτοί δικαιώματα – σωστό ή λάθος – σας αρέσει δεν σας αρέσει .
Μειοψηφία όμως είστε και όλοι εσείς – οι καλοί – αλλοδαποί ,μην το παραβλέπεις αυτό .
Και για να σου αποδείξω οτι είστε μειοψηφία θα σου πω τα εξής : το ποσοστό των αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές για ένα σωρό αδικήματα ανέρχεται στο 65 % , το ποσοστό των αυτόφωρων αδικημάτων από αλλοδαπούς σε καθημερινή βάση , ανέρχεται στο 90% !!!!! δεν άκουσα , είπες κάτι ??
Δεν μας φτάνει λοιπόν η δική μας εγκληματικοτητα , έχουμε και την εισαγόμενη.
Μπορεί εύκολα να σηκώνεις ενα πλακάτ , πού πιθανόν σού το έδωσαν άλλοι , αλλά εάν έχεις αυτή την άποψη για τον λαό τής Χώρας πού σε φιλοξενεί , δεν έχεις παρά να μάς γυρίσεις την πλάτη και φύγεις .
Υπάρχουν πιο δημοκρατικές χώρες πού πιθανόν να ζήσεις καλύτερα και πού δεν υπάρχουν “φασίστες” και “ρατσιστές” , έτσι όπως είναι και οι δικές σας χώρες πού δεν ξέρω γιατί τις εγκαταλείψατε ……
Ξέρεις καλή μου , έχουμε πάρα πολλά δικά μας προβλήματα να λύσουμε και πίστεψέ με , δεν έχουμε κουράγιο για να φορτωθουμε και τα δικά σας , τα οποία φορτωθήκαμε με το “έτσι θέλω” αυτών που μάς κυβερνούν .
Κάθισε και σκέψου , πώς θα σού φαίνονταν αν ερχόμαστε κι εμείς στην χώρα σου και διαδηλώναμε εναντίον σας ;;; να διαπρατταμε ένα σωρό αδικήματα ?? να σηκώναμε πλακάτ ή να κλείναμε δρόμους ή να βάζαμε φωτιές στα σημεία φιλοξενίας ή να πετάγαμε το φαγητό που θα μας προσφέρατε γιατί δεν μας αρέσει ή να ζητούσαμε επιτακτικά μια ορθόδοξη εκκλησία στο Πακιστάν ή ή ή ή ή , ένα σωρό τα (ή) καλή μου .
Και αν έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις ,γιατί κάποιος ανεγκέφαλος σε ενόχλησε , θα σε υποστηρίξουμε και θα σε βοηθήσουμε , όπως κάναμε σαν λαός τόσες και τόσες φορές με ανθρώπους άλλων χωρών πού ήρθαν σαν πρόσφυγες ή οικονομικοί μετανάστες .
Θεωρώ όμως ότι είσαι άδικη και αχάριστη και ξέρεις κάτι , η αχαριστία σας είναι αυτή που μας οδηγεί στο να μην θέλουμε πλέον κανένα ξένο και δεν έχουμε την διάθεση να σας ξεχωρίσουμε σε καλούς και κακούς ξένους ( αυτό ακούγεται λίγο φασιστικό , έτσι ??) , κουραστήκαμε με όλους εσάς τα τελευταία χρόνια , αλήθεια σου λέω.
Και θα επιμείνω , αν δεν σάς αρέσει η Χώρα μας μπορείτε να φύγετε , ΔΕΝ θα σάς σταματήσει κανένας και ΔΕΝ θα λείψετε από κανέναν ……..τα σύνορά μας είναι ανοιχτά ( το γνωρίζετε άλλωστε) και οι φασίστες δεμένοι .
Όσο για εμάς , στο ξαναλέω , αφήστε μας με τα δικά μας προβλήματα και αυτά που όλοι εσείς οι αλλοδαποί μας δημιουργήσατε……….βλέπεις εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε γιατί αυτή ειναι η πατρίδα μας !!

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close
Enable Notifications    Ok No thanks