ΔΙΕΘΝΗΕπιστήμεςΕΠΙΣΤΗΜΗΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑΝέα Τάξη ΠραγμάτωνΥΓΕΙΑ

Χημική ουσία που προκαλεί στειρότητα και αποβολές βρέθηκε σε εμβόλια τετάνου.

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια νομίζω ότι σαν ανθρώπινη οικογένεια και κάτοικοι του πλανήτη Γη θα πρέπει να αλλάξουμε αντιλήψεις και νοοτροπία για να επιβιώσουμε, δεν τίθεται θέμα πλέον ανάπτυξης ή ευημερίας ολόκληρου του πλανήτη, αλλά τίθεται θέμα επιβίωσης.

(Ευχαριστώ την Natural News για αυτή τη σημαντική ιστορία.)

Oνομάστε την Εποχή της Διαφάνειας, αν το επιθυμείτε, αλλά τα σκοτεινά μυστικά πίσω από κάθε σχεδόν παλαιό ποτέ αξιόπιστο ίδρυμα είναι πλέον εκτεθειμένα στην θέα όλων.

Η εμπιστοσύνη του κοινού έχει ήδη χαθεί στο προδοτικό FBI, το διεφθαρμένο CDC, τα μέσα ενημέρωσης «ψεύτικα νέα» και τη φάρσα της συμβατικής ιατρικής.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μαθαίνουμε τώρα ένα δημοσιευμένο επιστημονικό έντυπο έχει προσδιορίσει και ονομάσει τη χημική ουσία γενοκτονίας υπογονιμότητας που προστέθηκε κρυφά στα εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας εμβόλια που χορηγούνται αποκλειστικά σε έγχρωμες γυναίκες στην Αφρική.

Τα ευρήματα hCG  στα εμβόλια τετάνου του ΠΟΥ στην Κένυα προκαλούν ανησυχίες στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Oller, J.W., Shaw, C.A., Tomljenovic, L., Karanja, S.K., Ngare, W., Clement, F.M. and Pillette, J.R. (2017),  Open Access Library Journal, 4: e3937.

HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya
Raises Concern in the Developing World
John W. Oller1, Christopher A. Shaw2,3, Lucija Tomljenovic2,3, Stephen K. Karanja4,
Wahome Ngare4, Felicia M. Clement5, Jamie Ryan Pillette5
1Communicative Disorders, University of Louisiana, Lafayette, USA
2Ophthalmology and Visual Sciences, Graduate Program in Experimental Medicine, University of British Columbia,
Vancouver, Canada 3
Neural Dynamics Research Group, Vancouver, Canada 4
Kenya Catholic Doctors Association, Nairobi, Kenya 5
University of Louisiana, Lafayette, USA    https://doi.org/10.4236/oalib.1103937

Το έγγραφο επιβεβαιώνει με ακρίβεια αυτό που ανέφερε η Natural News την προηγούμενη εβδομάδα: ότι ένα πρόγραμμα κρυφού αποπληθυσμού εκτελείται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και στοχεύει τους Αφρικανούς για εξόντωση τους μέσω χημικών ουσιών υπογονιμότητας που χορηγούνται με το πρόσχημα των «εμβολίων», που χορηγούνται χωρίς τη συναινετική συγκατάθεση των γυναικών που τα λαμβάνουν. Στην πραγματικότητα, σε αυτές τις γυναίκες ψεύδονται σκοπίμως λέγοντας τους  ότι οι ενέσεις προορίζονται να «προστατεύσουν την υγεία τους». Αλλά ο πραγματικός λόγος των εμβολίων είναι να εξοντώσουν τους Αφρικανούς στο όνομα της «επιστήμης» και της «ιατρικής».

Η μελέτη όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι μια χημική ουσία αποπληθυσμού εσκεμμένα εγχύθηκε σε εμβόλια που χορηγήθηκαν σε Αφρικανές γυναίκες στην Κένυα, ονομάζει επίσης τη χημική ουσία υπογονιμότητας που χρησιμοποιήθηκε. (Παρακάτω εξηγώ πώς η χημική ουσία «οπλοποιεί τις μήτρες» των έγχρωμων γυναικών, μετατρέποντας τα σώματα των μητέρων σε βιολογικά όπλα κατά των δικών τους αγέννητων παιδιών …)

Ιατρικοί οργανισμοί φαρμάκων ή παραρτήματα φαρμακοβιομηχανιών;

Ακολουθεί η πλήρης περίληψη της μελέτης, λέξη προς λέξη (απλώς υπογραμιζόμενη εμφατικά):

»Το 1993, η ΠΟΥ ανακοίνωσε ένα «εμβόλιο ελέγχου των γεννήσεων» για τον «οικογενειακό προγραμματισμό».

Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι μέχρι το 1976 οι ερευνητές του ΠΟΥ είχαν συζεύξει τοξίνη τετάνου (TT) με ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG)  παράγοντας το εμβόλιο «ελέγχου γέννησης«.

Η σύζευξη του ΤΤ με hCG προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στις ορμόνες εγκυμοσύνης . Αναμενόμενα αποτελέσματα είναι οι αποβολές σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή / και στειρότητα σε παραλήπτες που δεν έχουν ακόμη εγκυμονήσει.

Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί παρατείνουν τη στειρότητα. Σήμερα οι ερευνητές του ΠΟΥ εργάζονται σε πολύ πιο ισχυρά εμβόλια κατά της γονιμότητας χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένο DNA. Οι δημοσιεύσεις της ΠΟΥ δείχνουν ότι πρόκειται για ένα στόχο μεγάλης εμβέλειας για τη μείωση της πληθυσμιακής ανάπτυξης σε ασταθείς «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες».

Εμβόλια Γενετικής Τεχνολογίας πίσω από τον Έμπολα…

Το Νοέμβριο του 1993 εμφανίστηκαν  δημοσιεύσεις από την Καθολική Εκκλησία λέγοντας ότι ένα εμβόλιο άμβλωσης χρησιμοποιήθηκε ως προφυλακτικό εναντίον του τετάνου. Τον Νοέμβριο του 2014, η Καθολική Εκκλησία υποστήριξε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κένυα.

Τρία ανεξάρτητα εργαστήρια βιοχημικών εργαστηρίων στο Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου του τετάνου του ΠΟΥ που χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2014 και βρήκαν hCG όπου κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τον Οκτώβριο του 20146 πρόσθετα φιαλίδια ελήφθησαν από Καθολικούς γιατρούς και εξατάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια.

Και πάλι, η hCG βρέθηκε στα μισά δείγματα.

Στη συνέχεια, το εργαστήριο AgriQ Quest του Ναϊρόμπι, σε δύο σειρές αναλύσεων, βρήκε και πάλι hCG στα ίδια φιαλίδια εμβολίων που εξετάστηκαν θετικά νωρίτερα, αλλά δεν βρήκαν hCG σε 52 δείγματα  φερόμενα από τον ΠΟΥ ως φιαλίδια του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια της Κένυας 40 με τους ίδιους αριθμούς αναγνώρισης παρτίδων όπως τα φιαλίδια που εξετάστηκαν θετικά στην hCG.

Δεδομένου ότι η hCG βρέθηκε σε τουλάχιστον στο ήμισυ των δειγμάτων των εμβολίων της ΠΟΥ που είναι γνωστά από τους γιατρούς που συμμετείχαν στη χορήγηση των εμβολίων που χρησιμοποιήθηκαν στην Κένυα, η άποψή μας είναι ότι η καμπάνια «αντι-τετάνου» της Κένυας εύλογα τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους Καθολικούς Ιατρούς  της Κένυας ως μέτωπο για τη μείωση της αύξησης του πληθυσμού.

Τα εμβόλια είναι «ένα μέτωπο για τη μείωση της αύξησης του πληθυσμού»

Ας μην ξεχνάμε το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι συντάκτες αυτού του δημοσιευμένου επιστημονικού εγγράφου. Έχουν αποκαλύψει όλες τις ακόλουθες συγκλονιστικές αλήθειες που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται απολύτως να δημοσιεύσουν:

1) Τα εμβόλια τετάνου χρησιμοποιούνται ως «ιατρικό μέτωπο» για τα εμβόλια αποπληθυσμού.

2) Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες της «δημόσιας υγείας» .

3) Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι ο αποπληθυσμός των Αφρικανών στην Αφρική.

4) Η χημική ουσία hCG υπογονιμότητας που χρησιμοποιείται σε αυτή τη γενοκτονική «βία των εμβολίων» κατά των έγχρωμων  γυναικών αναγκάζει το σώμα της γυναίκας να στραφεί εναντίον του ίδιου του αγέννητου παιδιού της, προσβάλλοντας το ως ξένο εισβολέα, προκαλώντας αυθόρμητη έκτρωση και στειρότητα.

Αυτές οι συγκλονιστικές αλλά αληθινές αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν αυτό που  έχει αναφέρει με ακρίβεια η Natural News εδώ και χρόνια:

Συγκεκριμένα, ότι τα εμβόλια έχουν οπλιστεί ενάντια στην ανθρωπότητα και εσκεμμένα εφοδιάζονται με χημικές ουσίες αποπληθυσμού πριν εγχυθούν στις νεαρές γυναίκες εθνικών ομάδων που προορίζονται για εξόντωση.

Ακούγεται σαν μυστικό σενάριο του James Bond για την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά είναι εντελώς η  πραγματικότητα.

Και αυτό συμβαίνει τώρα, σε όλο τον πλανήτη, κάτω από την «αρχή» της αποκαλούμενης Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια

Η έννοια του εμβολιασμού για ανοσοποίηση ξεκίνησε το 1796, όταν ενας Αγγλος φαρμακοποιός ο Edward Jenner εισήγαγε  πύον από δαμαλια  κάτω από το δέρμα  ένος οκτάχρονου αγόριου.

Ο  Jenner βάσισε  το πείραμα του σε αβάσιμες φήμες ότι ο καθένας που είχε βιώσει την δαμαλιτιδα θα αποκτούσε ανοσία απέναντι στην ευλογιά.

Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο Jenner είχε εμβολιάσει και   άλλους με δαμαλίτιδα για να τους ανοσοποιήσει κατά της ευλογιάς.

Χωρίς καμία πραγματική απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας, ο Jenner εντυπωσίασε τον King George τον III αρκετά με μια ψεύτικη εγγύηση ανοσοποίησης που τιμήθηκε με το ισοδύναμο σημερινό ποσό των 500.000 δολαρίων.

Έτσι, ο Jenner ήταν το πρώτο ιατρικό προσωπικό που παρείχε  άρρωστο υλικό σαν φαρμακευτική αγωγή  σε ένα υγιές άτομο και  επιβραβευόταν με  ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Ήταν επίσης ο πρώτος που κατήγγειλε συνεχώς τους επικριτές του εμβολιασμού με επιτυχία. Είχε να προστατεύσει τόσο το εγώ του οσο και το γενικό  δημόσιο καλό.

Πολλοί επαγγελματίες υγείας σε όλο το 19ο αιώνα γνώριζαν ότι είχαν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις ευλογιάς μεταξύ εκείνων που είχαν εμβολιαστεί με δαμαλίτιδα.

Η βάση του συλλογισμού του Jenner ήταν εσφαλμένη.

Αυτή ήταν πραγματικά η αρχή μιας παράδοσης που μεταφέρθηκε εως τους σημερινούς   εμβολιαστές.

Στηρίχθηκε πάνω σε μια  ψεύτικη λύση για την πρόληψη μιας ασθένειας, στηρίχθηκε πάνω σε μια δέσμη  μετρητών και φιμώνοντας εκείνους που με  λογικά επιχειρήματα, γνωρίζουν ότι η ανοσοποίηση μέσω του εμβολιασμού δεν λειτουργεί αποτελεσματικά αλλά ούτε με ασφάλεια .

Image

Τα  περιστατικά στην Αγγλία μετά τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς αυξήθηκαν σταθερά από πέντε τοις εκατό αρχικά σε 95% κατά το 1895.

Υπήρχε ακόμη και μια σοβαρή επιδημία περίπου το 1872, ένα χρόνο μετά από τότε που οι  εμβολιασμοί κατά της ευλογιάς με  διάταγμα έγιναν υποχρεωτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των θυμάτων της ευλογιάς εκτοξεύτηκε πέντε φορές επάνω  εκείνη την εποχή.

Παρά τις νοήμονες διαμαρτυρίες με προφανή γεγονότα και  στοιχεία τα οποία αποδεικνύαν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και την βλάβη που προκαλείτο από τα τοξικά υλικά και τους ιούς που περιέχονταν στα εμβόλια και που έθεταν σε κίνδυνο την φυσική ανοσία,η  υπόθεση των εμβολιασμών για την ανοσοποίηση είχε καθιερωθεί .

Προστατεύοντας την βιομηχανία του κλάδου των εμβολίων ενάντια στην αλήθεια και επιτιθέμενη βίαια στους  λογικά διαφωνούντες οδήγησε την βιομηχανία των εμβολίων σε έσοδα της τάξης των 17 δισεκατομμύριαων δολαρίων ετησίως σήμερα.

Αυτό δεν περιλαμβάνει τα έσοδα από τις  «επισκέψεις» στους γιατρούς για τους εμβολιασμούς και από την κακή υγεία που προκύπτουν από τα ιδια αυτά τα εμβόλια.

Η «τακτική καταστολής των επιστημονικών δεδομένων στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες από τους εμβολιαστές μοιάζει  περισσότερο με την τακτική της  μαφίας.

Οι ειλικρινείς   επαγγελματίες της υγείας που  ανησυχούν για την υγεία και για τις παρενέργειες των εμβολίων  τιμωρούνται αυστηρά και συκοφαντούνται από την ιατρική μαφία, η οποία είναι ιδιοκτήτης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η αλήθεια για τα εμβόλια και τις ασθένειες-επιδημίες όλα κρυμμένα από τη δημόσια θέα.

Μια μελέτη το 2012 με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Witt, ένα ειδικό επι των μολυσματικών ασθενειών στο San Rafael, της Καλιφόρνιας το  Kaiser Permanente Medical Center έβγαλε το  συμπέρασμα ότι ο  κοκκύτης εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών από ό, τι στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το 2010, ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας συνέβη ανάμεσα σε 1000 παιδιά στο βόρειο  New Jersey και στην νότια  Νέα Υόρκη.

Σχεδόν το 80% από αυτούς είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς) .

Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1980, οι επίσημες υπηρεσίες ανέφεραν διάφορα κρούσματα ιλαράς που συμβαίνουν μεταξύ των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί σε διάφορες περιοχές, όπως στο γυμνάσιο και το λύκειο του Illinois, σε γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, μια περιοχή στη Γαλλία, και μια αγροτική περιοχή κοντά στο Helisinki, της Φινλανδίας, σε δύο σχολεία στην ΗΠΑ ,στα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ιλαράς πάνω από το  90%των παιδιών.

Οι εμβολιαστές ισχυρίζονται ότι ένα  90% ποσοστό εμβολιασμού σε  κάθε συγκεκριμένο πληθυσμό, εξασφαλίζει την ανοσία για αυτόν τον πληθυσμό .

Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός χρησιμεύει για τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, ενώ κατηγορεί τους αντιτιθέμενους στον εμβολιασμό οτι θέτουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι μόνο πέντε τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών των  εμβολίων,   αναφέρονται στο ‘εθελοντικό’ σύστημα αναφοράς συμβάντωνν ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων του FDA, (VAERS), (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού) υπάρχουν πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που καταγράφονται και πολλά άλλα που διαρρέουν μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Δόξα τω Θεώ για τους λίγους γιατρούς και τους άλλους που τολμούν να μιλήσουν, παρά τον κίνδυνο που βασικά διατρέχουν.

Είναι στο χέρι μας να μάθουμε από αυτους και να πούμε όχι στα εμβόλια.

Πηγές

 http://www.naturalnews.com/035715_vaccines_history_fraud.html#ixzz25WOWKVBT

TA EMBOΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ.

ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Image

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Η Ατζέντα Επιστήμης για την Εξόντωση των Αφρικανών

Παρακολουθήστε την σοκαριστική απεικόνιση της επιστήμης και της ιατρικής για μια ώρα, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες αποδείξεις για το συγκεκαλυμμένο αυτό πρόγραμμα εξολόθρευσης που πραγματοποιήθηκε στο όνομα των εμβολίων. Η διάλεξή μου ονομάζεται Η Επιστημονική Ατζέντα για την Εξόντωση των Αφρικανών.

Έχω αναλύσει όλα αυτά σε αυτή τη δυνατή  διάλεξη που ήδη παίρνει εγκωμιαστικές κριτικές σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Παρακολουθήστε την πλήρη διάλεξη που ακολουθεί και επισκεφθείτε το Eugenics.news για περισσότερη κάλυψη των προσπαθειών εξολόθρευσης που στοχεύουν σε φυλές που διεξάγονται σήμερα κάτω από τα πανό της «επιστήμης» και της «ιατρικής».

Το GreenMedInfo  εκθέτει την ιστορία από τον Jafferey Jaxen

Μια δυνατή ανάλυση όλων αυτών προέρχεται από τον Jafferey Jaxen για το GreenMedInfo. Αυτή η ιστορία, που αναδημοσιεύθηκε εδώ  «CAUGHT: WHO’s Anti-fertility Vaccination Program Chronicled In New Paper.

Έχει σκοπίμως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ)  παραπλανήσει τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες με το σκεπτικό ότι προστατεύουν τους εαυτούς τους και τα μελλοντικά τους παιδιά από τον τετάνο ενώ στην πραγματικότητα ληστεύουν τις γυναίκες από τη γονιμότητά τους και από τα ίδια τα παιδιά που θέλουν να προστατεύσουν;

Ένα εξαιρετικά καινούριο έγγραφο έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό The Open Access Library με τίτλο «Η hCG που βρέθηκε στο εμβόλιο τετάνου της ΠΟΥ στην Κένυα εγείρει ανησυχίες στον αναπτυσσόμενο κόσμο.» Οι συνέπειες των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν έγγραφο, αν είναι αληθινές, έχουν τη δυνατότητα να απειλήσουν την ηγεμονία των παγκόσμιων οργανώσεων που φαινομενικά ανησυχούν για την υγεία και την ευημερία των πληθυσμών του πλανήτη. Ποια ευρήματα μπορεί  να κάνουν κάτι τέτοιο;

Για να γίνει κατανοητό το πλήρες εύρος των ευρημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πρώτα μερικά βασικά ιστορικά γεγονότα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ιδρύθηκε το 1945 και αμέσως αγκάλιασε το δόγμα του οικογενειακού προγραμματισμού, το οποίο αργότερα αναφερόταν ως «προγραμματισμένη γονική μέριμνα ως αναγκαιότητα για την παγκόσμια υγεία«.

Περίπου το 1972, το ερευνητικό πρόγραμμα της ΠΟΥ για την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον έλεγχο των γεννήσεων άρχισε. Το εμβόλιο ελέγχου γέννησης του ΠΟΥ περιελάμβανε τη σύνδεση της τετανικής τοξίνης  (TT) με τη βήτα ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG) ορμόνη εγκυμοσύνης. Αυτός ο συνδυασμός κατευθύνει το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παράγει αντισώματα όχι μόνο έναντι της ΤΤ αλλά και έναντι της hCG, προκαλώντας αποβολές σε ήδη έγκυους γυναίκες και στειρότητα σε εκείνες που δεν είναι ακόμη έγκυοι. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και γιορτάστηκαν από τους ερευνητές του ΠΟΥ ως το πρώτο εμβόλιο κατά της γονιμότητας το 1976 κατά τη διάρκεια συνάντησης της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των Η.Π.Α.

Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, the US National Security Study Memorandum 200, γνωστό και ως Έκθεση Kissinger, έγινε επίσημη αμερικανική πολιτική το 1975, ζητώντας τη μείωση του πληθυσμού που αναπτύσσεται στις «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες» στο σχεδόν μηδέν μέσω της «μείωσης της γονιμότητας».

Το 2010, όταν ο Bill Gates, ο πατέρας του οποίου ήταν επικεφαλής της Προγραμματισμένης Γονιμότητας μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα αναλάμβαναν να δώσουν  10 δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μείωσης του πληθυσμού της ΠΟΥ με «νέα εμβόλια» αργότερα, ο Γκέιτς εμφανίστηκε στην πλέον αχρεία ομιλία του Innovating to Zero TED talk όπου έκανε τη δήλωση:

Ο Bill Gates εξηγεί πώς τα εμβόλια θα μπορούσαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό

«Ο κόσμος σήμερα έχει 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Θα φτάσει σε ύψος περίπου 9 δισεκατομμυρίων. Τώρα, εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά για νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε ίσως με 10 ή 15 τοις εκατό ».

Η ανθρωπότητα δέχεται επίθεση, μια επίθεση χημικού πολέμου ακριβώς αυτό το λεπτό. Ο πόλεμος, ωστόσο, είναι σιωπηλός, ύπουλος και μάλιστα περιγραφόμενος ως μια μορφή «φαρμάκου» για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. Ωστόσο, στην κορυφή της πλανητικής πυραμίδας, οι ισχυρότερες φωνές υπέρ των εμβολίων όπως ο Bill Gates γνωρίζουν από καιρό τι ακριβώς συμβαίνει.

Εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, προκαλεί στείρωση και όχι μόνον!!!

Το Ανθρώπινο εμβόλιο έναντια σε 4 συγκεκριμένους,  (απο τους 100 που υπάρχουν),  ιούς των θηλωμάτων,   κονδυλωμάτων, των HPV, προκαλεί εκτός από καρκίνο της μήτρας,

Τὸ ἐμβόλιο κατὰ τοῦ καρκίνου τῆς μήτρας ὕποπτο γιὰ καρκίνο τῆς μήτρας!!!

και πρώιμη ωοθηκική ανεπάρκεια : μια άλλη πτυχή του αυτοάνοσου φλεγμονώδους συνδρόμου που προκαλείται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα των εμβολίων.

Μία πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει για μια φορά ακόμα, ότι τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα, προκαλούν αυτοάνοσες φλεγμονώδεις αντιδράσεις, με απλά λόγια είναι υπεύθυνα για διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα.

Η έρευνα έγινε από τους

Colafrancesco S , C Perricone , Tomljenovic L , Shoenfeld Υ.

Στο Zabludowicz Κέντρο Αυτοάνοσων Νοσήματων Sheba Medical Center , Τελ – Hashomer , στο Ισραήλ  και

στην Μονάδα Ρευματολογίας ,

στο Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας και Ιατρικών Ειδικοτήτων , στο Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης , Ιταλία

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23902317

Oι μεταεμβολιακές, δηλαδή μετά τον εμβολιασμό, αυτοάνοσες καταστάσεις  είναι μια σημαντική πτυχή του αυτοάνοσου φλεγμονώδους συνδρόμου που επάγεται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα ( ΑSIA ) και διαφορετικά εμβόλια, περιλαμβανομένου και του HPV , έχουν ταυτοποιηθεί ως πιθανές αιτίες .

Συλλέχθηκε και ερευνήθηκε  το ιατρικό ιστορικό  τριών νεαρών γυναικών που παρουσίασαν  δευτεροπαθή αμηνόρροια μετά από τον εμβολιασμό για HPV  η οποία δεν επανήλθε ακόμη και μετά από εξειδικευμένη ορμονοθεραπεία.

Ἐσεῖς τά στειρώσατε τά κορίτσια σας;

Και οι τρεις ασθενείς ανέπτυξαν δευτεροπαθή αμηνόρροια μετά από HPV εμβολιασμό , η οποία δεν επανήλθε ακόμα και  μετά από θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης .

Ορολογικές εξετάσεις έδειξαν χαμηλά επίπεδα οιστραδιόλης και αυξημένη FSH ωοθυλακοτροπίνη και LH ωχρινοτρόπο   και σε δύο περιπτώσεις ανιχνεύθηκαν , ειδικά αυτοαντισώματα ( αντι-ωοθηκικά και αντι θυρεοειδικά ) , γεγονός που υποδηλώνει ότι το εμβόλιο HPV προκάλεσε μια αυτοάνοση απόκριση .

Σημειωτέον ότι οι παραπάνω ορμόνες παράγονται από την υπόφυση, που σημαίνει ότι το εμβόλιο επηρεάζει και την λειτουργία της υπόφυσης.

Οι ορμόνες που «ελέγχουν» τις γυναίκες

Και οι τρεις ασθενείς παρουσίασαν μια σειρά κοινών μη ειδικών συμπτώματων μετά τον εμβολιασμό , συμπεριλαμβανομένων ναυτίας, κεφαλαλγίας , διαταραχές ύπνου , αρθραλγίας και ένα φάσμα γνωστικών και ψυχιατρικών διαταραχών .

Σύμφωνα με αυτά τα κλινικά χαρακτηριστικά , η διάγνωση της πρώιμης ωοθηκικής ανεπάρκειας ( ΠΩΑ )  προσδιορίστηκε και τα  ίδια τα συμπτωμάτα, πληρούν επίσης τα απαιτούμενα κριτήρια για το σύνδρομο των ανοσοενισχυτικών (ASIA) .

Ποιο ήταν το συμπἐρασμα της έρευνας ;

Ότι λόγω  του δυναμικού του εμβολίου HPV  να προκαλέσει αυτοάνοσες πάθησεις (παράγει αυτοαντισώματα  αντι-ωοθηκικά και αντι θυρεοειδικά) και λόγω του  αυξανόμενου αριθμού παρόμοιων αυτοάνοσων περιστατικών και  λόγω της αβεβαιότητας των μακροπρόθεσμων κλινικά οφελών του εμβολιασμού HPV  είναι ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας που χρήζει περαιτέρω αυστηρή έρευνα .

There is no evidence that Gardasil or Cervarix can prevent cancer better than a decent screening program. There is strong evidence that they can produce severe and life-threatening harm. This report by 4 scientists documents how science has been corrupted & misused to promote these life-devastating vaccines.

Μια άλλη αυτοάνοση διαταραχή μπορεί να ωφείλεται στο εμβόλιο HPV .

Η ιδιοπαθής θρομβοκυτταροπενία πορφύρα (ITP), μια διαταραχή του αίματος που προκαλεί ανώμαλη αιμορραγία.

 Από τότε που το Gardasil είχε εγκριθεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες , υπήρξαν

682 αναφορές   για ITP μετά τη χορήγηση του εμβολίου, 126 από αυτές τις εκθέσεις εμφανίστηκαν μετά τα εμβόλια HPV . Αν όλα τα εμβόλια παρέχουν τον ίδιο κίνδυνο , θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 18 αναφορές ιδιοπαθής θρομβοπενικής πορφύρας μετά από τη χρήση του εμβολίου HPV .

Γιατί οι αναφορές της ITP , μετά Gardasil και το Cervarix επταπλασιάστηκαν ;

Is Rare Blood Disorder Caused by HPV Vaccines?

Self-Investigationgr

Σε αυτὀ έρχεται να προστεθεί, ότι το εμβόλιο HPV , μαζύ με το εμβόλιο του τετάνου και της γρίππης συνδέονται πλέον με την πρόκληση μιας θανατηφόρας αυτοάνοσης ασθένειας που είναι γνωστή σαν  σύνδρομο Hughes και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ( APS ) (γεμίσαμε από σύνδρομα).

Η χούντα των εμβολίων δεν είναι μόνο αδιάφορη για τις  ασθένειες που προκαλούνται από τα εμβόλια , αλλά ετοιμάζει μαζικούς εξοπλισμούς εμβολίων ενάντια στην ανθρώπινη φυλή. Είναι γνωστό ότι το εμβόλιο του τετάνου προκαλεί μια νέα ασθένεια ,το  αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο .

Τα νέα ανοσοενισχυτικά  έκδοχα αποτελούνται από φωσφολιπίδια , μια πιθανή καταστροφή.

Το εμβόλιο του τετάνου προκαλεί μια νέα ασθένεια γνωστή και ως σύνδρομο Hughes και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ( APS ) .

Είναι μια αυτοάνοση πάθηση που επιτείθεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος , αν και είναι περισσότερο γνωστή για τα εμφράγματα και τον θανάτο των εμβρύων .

Είναι πιθανό ότι το APS , θα γίνεται όλο και πιο συχνό  με τη νέα γενιά τώρα των εμβολίων  που παράγονται .

Vaccines-containing-S.-cerevisiae

Οι πάσχοντες από ( APS ) είναι κυρίως γυναίκες  και όπως είναι χαρακτηριστικό των νέων ασθενειών , η έρευνα επικεντρώθηκε στην εξεύρεση γενετικής αιτίας , παρά το γεγονός ότι η σύνδεση με τα εμβόλια είναι γνωστή και επιστημονικά με έρευνες τεκμηριωμένη.

Όπως υποδηλώνει το όνομα , το APS είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα φωσφολιπίδια , φυσικές και αναγκαίες ουσίες που απαιτούνται από κάθε μέρος του σώματος , θεωρούνται ως ένας μολυσματικός παράγοντας από το ανοσοποιητικό σύστημα . Έτσι , αυτή η ουσία που υπάρχει σε κάθε κύτταρο υπόκειται σε επιθέσεις . Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν :

Τύφλωση
Καρδιαγγειακές :
Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ( θρόμβοι στις φλέβες )
Φλεβίτιδα
Θρομβοκυτταροπενία ( ανεπάρκεια των αιμοπεταλίων του αίματος, προκαλώντας αιμορραγία και μώλωπες )
Αθηροσκλήρωση
Πνευμονική εμβολή (θρόμβοι στους πνεύμονες)
Aνωμαλίες καρδιακής βαλβίδας
Εγκεφαλικό
Πονοκέφαλοι και ημικρανίες
Αποβολές
Νευρολογικές διαταραχές :
Επιληψία
Χορεία ( Ξαφνικές ανεξέλεγκτες κινήσεις εκνευρισμού )
Εγκάρσια μυελίτιδα (φλεγμονή του νωτιαίου μυελού )
Πολλαπλή σκλήρυνση
Γνωστική δυσλειτουργία
Διαταραχές του δέρματος , συμπεριλαμβανομένων ποικιλία αποχρώσεων , έλκη και νέκρωση
Το APS μπορεί επίσης να διαγνωστεί  και σαν   ερυθηματώδης λύκος , η οποία είναι άλλη μια κατάσταση που προκαλείται από το εμβόλιο .

APS και εμβόλια

Μια μελέτη ονομάζει το σύνδρομο Hughes  «κλασικό αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο » [ 1 ] .

Η μελέτη αναφέρεται σε ομοιότητες μεταξύ των πρωτεϊνών του πλάσματος βήτα- 2 – γλυκοπρωτεΐνης Ι – ( β2GPI ) , η οποία δέχεται επίθεση στο APS , και στο εμβόλιο του τετάνου. Δηλαδή, το αντιγόνο του τετάνου (το αντιγόνο που σχηματίζεται μετά τον εμβολιασμό) έχει τμήματα που είναι σχεδόν ταυτόσημα με την β2GPI , η  οποία βρίσκεται σχεδόν παντού στο σώμα.

Ένα άλλο έγγραφο μιας μελέτης εξηγεί πώς μπορεί να επαχθεί APS σε εργαστηριακά ζώα με τον εμβολιασμό του τετάνου [ 2 ] .

Ενας μεγάλος αριθμός άλλων μελετών διερευνούν και τεκμηριώνουν  τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου [ 3,4,5,6,7,8 ] .

Οι μελέτες αυτές δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία ότι το APS προκαλείται από τα εμβόλια.

Αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη , δεδομένου ότι εντοπίστηκε για πρώτη φορά ως μια ασθένεια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 .

Αν η ασθένεια αυτή υπήρχε πριν από εμβόλια , ήταν τόσο σπάνια που ήταν άγνωστη .

Τώρα , μπορεί να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια αυξανόμενη λίστα ασθενειών που προκαλούνται από τα εμβόλια , όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα , φλεγμονώδης μυοπάθεια (macrophagic myofasciitis ), σκλήρυνση κατά πλάκας , ο αυτισμός , και σιλίκωση (ασθένεια των πνευμόνων που οδηγεί σε χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια)  .

Ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται και πολλοί πιστεύουν ότι όλες αυτές οι ασθένειες θα  πρέπει να περιληφθούν με ένα ενιαίο όνομα , αυτοάνοσο φλεγμονώδες σύνδρομο που  προκαλείται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα των εμβολίων, ή ASIA όπως λέγεται κοινά.

Γρήγορα ξανά το 2014,  η Συνδιάσκεψη των Επισκόπων (KCCB) της Κένυας εξέδωσε ένα δελτίο τύπου με σημαντικές  ειδήσεις, υποστηρίζοντας ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε κρυφά το εμβόλιο ελέγχου των γεννήσεων κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του τετάνου στην Κένυα από το 2013 έως το 2015.

Υπάρχουν αποδείξεις πέρα από τη μακρά ιστορία αμφισβητήσιμων πολιτικών, δηλώσεων και ενεργειών από την ΠΟΥ και τον χρηματοδότη της;

Η νέα δημοσίευση στο The Open Access Library Journal από συγγραφείς από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Κένυα δείχνει αρκετά όπλα που καπνίζουν  για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες του KCCB από το 2014.

Το πρώτο από τα πολλά όπλα που καπνίζουν που εμπλέκει τον ΠΟΥ σε ένα πρόγραμμα μαζικής στείρωσης βρέθηκε από τους επαγγελματίες της υγείας που εργάζονται σε συνεννόηση με ανεξάρτητα εργαστήρια. Οι συγγραφείς του εγγράφου γράφουν:

«Τρία ανεξάρτητα εργαστήρια βιοχημείας στο Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου τετάνου του ΠΟΥ που χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2014 και βρήκαν hCG όπου δεν θα έπρεπε να είναι παρούσα. Τον Οκτώβριο του 2014, 6 πρόσθετα φιαλίδια ελήφθησαν από Καθολικούς γιατρούς και δοκιμάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια. Και πάλι, η hCG βρέθηκε στα μισά δείγματα. «

Ένα άλλο  όπλο που καπνίζει ήταν ότι το υπουργείο Υγείας της Κένυας και αξιωματούχοι που μιλούσαν για λογαριασμό του ΠΟΥ ήταν ότι προσπάθησαν να «εξαλείψουν μόνο τον μητρικό και νεογνικό τετάνο». Δεν εμβολιάστηκαν άρενες στην εκστρατεία του ΠΟΥ, και στόχος ήταν μόνο γυναίκες ηλικίας 12 έως 49 ετών και νεογνα. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία καλή δικαιολογία στο γιατί να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον τετάνο μόνο σε θηλυκά σε αναπαραγωγική ηλικία, επειδή τα αρσενικά και τα παλαιότερα θηλυκά μπορούν επίσης να αναπτύξουν τέτανο από μολυσμένες πληγές διάτρησης. Επιπλέον, ο μητρικός και νεογνικός τέτανος μετά τον τοκετό μπορεί να προληφθεί με υγιεινές μαιευτικές πρακτικές.

Στη συνέχεια, οι συγγραφείς της δημοσίευσης αναφέρουν  το τρίτο όπλο που καπνίζει:

«Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το πρόγραμμα δοσολογίας για την εκστρατεία τετάνου » στην Κένυα 2013-2015 ήταν ακριβώς αυτό που είχε καθοριστεί για το συζευγμένο εμβόλιο του  ελέγχου γεννήσεων της  ΠΟΥ που περιέχει TT / βhCG. Αν ήταν για την πρόληψη του νεογνικού  τετάνου η δοσολογία θα ήταν διαφορετική.

Στους Καθολικούς γιατρούς (Whistleblowers associated with the Catholic Church and pro-life groups)  είχε προκαλέσει  πολλές υποψίες, τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο ΠΟΥ πραγματοποιούσε εκστρατείες κατά της γονιμότητας με το πρόσχημα των παγκόσμιων σχεδίων τους για την «εξάλειψη του τετάνου της μητέρας και του νεογνού». Εάν οι υποψίες αυτές είναι επίσης αλήθεια, έχει ο ΠΟΥ  διαπράξει την ίδια απάτη πολλές φορές; Έχει ο ΠΟΥ σκόπιμα παραπλανήσει τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες;

Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη εδώ: www.oalib.com/paper/pdf/5290033

Συνέντευξη του Kihura Nkuba για τους εμβολιασμούς κατά της πολιομυελίτιδας σημειωτέον ότι δεν υπήρχαν κρούσματα αυτής της ασθένειας στην Αφρική.

Ολόκληρο το χρονικό για την Κένυα

COMBATTING ANTIVACCINATION RUMOURS:
LESSONS LEARNED FROM CASE STUDIES
IN EAST AFRICA

Δήλωση από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας

Η ανακάλυψη αυτής της γενοκτονίας, χημικού αποπληθυσμού με εμβόλια ρουτίνας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους Καθολικούς Επισκόπους της Κένυας, οι οποίοι οι ίδιοι είναι υπέρμαχοι του εμβολίου. Σε μια εκπληκτική δήλωση της αλήθειας που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Καθολικών Επισκόπων, δηλώνουν τα εξής:

Αγαπητοί Κενυάτες, λόγω της κατεύθυνσης που ακολουθεί ο διάλογος για την τρέχουσα εκστρατεία για το εμβόλιο του τετάνου στην Κένυα, εμείς, οι καθολικοί επισκόποι, για την εκπλήρωση του προφητικού μας ρόλου, επιθυμούμε να επαναλάβουμε τη θέση μας ως εξής:

1. Η Καθολική Εκκλησία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντίθετη με τα τακτικά εμβόλια που χορηγούνται στην Κένυα, τόσο στις ίδιες τις ιατρικές εγκαταστάσεις της Εκκλησίας μας όσο και στα δημόσια ιδρύματα υγείας.
2. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του τετάνου τον Μάρτιο του 2014, η οποία χρηματοδοτείται από την ΠΟΥ / UNICEF, η Καθολική Εκκλησία αμφισβήτησε το απόρρητο των εμβολιασμών. Εμείς θέσαμε ερωτήματα σχετικά με το εάν το εμβόλιο του τετάνου συνδέθηκε με ένα πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού που έχει αναφερθεί σε ορισμένες χώρες, όπου παρόμοιο εμβόλιο εφοδιάζεται με ορμόνη Beta-hCG που προκαλεί στειρότητα και πολλαπλές αποβολές στις γυναίκες.
3. Στις 26 Μαρτίου 2014 και στις 13 Οκτωβρίου 2014 συναντηθήκαμε με τον υπουργό Υγείας του Υπουργείου Υγείας και τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών, μεταξύ άλλων, και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με το εμβόλιο και συμφωνήσαμε να εξατάσουμε από κοινού το εμβόλιο. Ωστόσο, το υπουργείο δεν συνεργάστηκε και οι κοινές δοκιμές δεν έγιναν.
4. Η Καθολική Εκκλησία αγωνίστηκε και απέκτησε αρκετά φιαλίδια του εμβολίου, τα οποία στείλαμε σε τέσσερα  ανεξάρτητα  κυβερνητικά και ιδιωτικά εργαστήρια στην Κένυα και στο εξωτερικό.
5. Θέλουμε να ανακοινώσουμε εδώ ότι όλες οι δοκιμές έδειξαν ότι το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε στην Κένυα τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2014 ήταν πράγματι αναμεμειγμένο με την ορμόνη Beta-hCG.
6.Στις 13 Οκτωβρίου 2014, η Καθολική Εκκλησία έδωσε αντίγραφα των αποτελεσμάτων στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου και στον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών. Το ίδιο έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών στις 17 Οκτωβρίου 2014.

Με βάση τους παραπάνω λόγους, εμείς οι Καθολικοί Επισκόποι στην Κένυα επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:

1.Ότι είμαστε συγκλονισμένοι από το επίπεδο της ατιμωρίας και του περιστασιακού τρόπου με τον οποίο χειρίζεται η Κυβέρνηση το σοβαρό αυτό ζήτημα.
2.Ότι μια έκθεση που υποβλήθηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας στις 4 Νοεμβρίου 2014 από το Υπουργείο Υγείας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση είχε εξετάσει το εμβόλιο και το βρήκε καθαρό από την ορμόνη Beta-hCG, είναι ψευδής και μια σκόπιμη προσπάθεια να παραμορφώσει την αλήθεια και να παραπλανήσει 42 εκατομμύρια Κενυάτες.
3.Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας από τις προσπάθειες εκφοβισμού και εκβιασμού ιατρικών επαγγελματιών που έχουν επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο, με απειλές πειθαρχικών ενεργειών. Επικροτούμε και υποστηρίζουμε όλους τους επαγγελματίες που έχουν παραμείνει δίπλα στην αλήθεια.
4.Ότι δεν θα  διστάσουμε να καλέσουμε  όλους τους Κενυάτες  να αποφύγουν την εκστρατεία εμβολιασμού με το εμβόλιο τετάνου που συνδέεται με το Beta-hCG, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται πράγματι για ένα συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού.

Σημειώστε προσεκτικά ότι αυτή η επιστολή αναφέρεται σε «προσπάθειες εκφοβισμού και εκβιασμού ιατρικών επαγγελματιών«. Ακούγεται οικείο? Αυτό είναι το βαθύ κράτος των εμβολίων στο έργο του, κάνοντας στην Αφρική ακριβώς αυτό που κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και παντού αλλού: απειλώντας, εκφοβίζοντας, εκβιάζοντας, συκοφαντώντας ή εκφοβίζοντας όποιον τολμά να πει δημόσια την αλήθεια για τα τοξικά εμβόλια. (Διαβάστε το Vaccines.news για καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με την κακή, καταστροφική βιομηχανία εμβολίων και τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.)

Ναι, υπάρχει ένα συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα γενοκτονίας για την μείωση του πληθυσμού που διεξάγεται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και χρησιμοποιεί τα ΕΜΒΟΛΙΑ ως το μέτωπό του

Καθώς και οι δύο, η επιστημονική δημοσίευση  (παραπάνω) και η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει πράγματι ένα πρόγραμμα συγκεκαλυμμένου ανθρώπινου αποπληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τα «εμβόλια» ως μέτωπο για την απόπειρα εξολόθρευσης των στοχευμένων ομάδων, με προκαλούμενες ιατρικώς αυτόματες αποβολές και χημικώς προκαλούμενη στειρότητα. Όπως συμβαίνει με πολλά ιατρικά πειράματα, το πρόγραμμα αναπτύσσεται και δοκιμάζεται πρώτα στην Αφρική. (Αυτό έγινε και από την Pfizer, στης οποίας  στα στελέχη της δόθηκαν  εντάλματα σύλληψης για το θάνατο ενός παιδιού από τη Νιγηρία από εμβολιαστικά ιατρικά πειράματα.)

Η Αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους

Μόλις τελειοποιηθεί η χημική επίθεση στην Αφρική, τότε αναπτύσσεται αλλού. (Σημειώστε ότι ο Ebola είχε πρώτα επιτραπεί να εξαπλωθεί στην Αφρική, έπειτα εσκεμμένα ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απρόσεκτα επιτρέπεται να εξαπλωθεί σε ένα νοσοκομείο του Τέξας … είναι το ίδιο μοτίβο για πολλούς οπλικούς μολυσματικούς παράγοντες).

Το πιο σημαντικό, είναι ότι αυτό το πρόγραμμα γενοκτονίας για τον αποπληθυσμό  μετατρέπει το σώμα μιας γυναίκας σε όπλο ενάντια στο δικό της  αγέννητο παιδί, πράγμα που μετατρέπει  την μήτρα σε όπλο κατά της ανθρωπότητας. Σαν αποτέλεσμα, το εμβόλιο μετατρέπει τις μητέρες σε δολοφόνους των δικών τους αγέννητων μωρών. Αυτό, βεβαίως, ονομάζεται ιατρική «δημόσιας υγείας», ίσως με τον ίδιο τρόπο που οι μαζικές αμβλώσεις ονομάζονται «υγεία των γυναικών» από τη βιομηχανία αμβλώσεων.

Vaccines — Are they still contributing to the greater good?

Το να διατυπώνεις ότι το πρόγραμμα αυτό αποτελεί παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας και της ενημέρωσης και  συγκατάθεσης δεν αρχίζει καν να περιγράφει το βάθος των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που πραγματοποιούνται σήμερα μέσω των εμβολίων και της  πρωτοβουλίες του ΠΟΥ στον τομέα της δημόσιας υγείας. Αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, την ύπαρξη ενός σκιώδους οργανισμού, εμβολιο-ωθούμενου οργανισμού που μεταγλωτισμένος θα έπρεπε να λέγεται «βαθύ κράτος των εμβολίων » που επιδιώκει να αναπτύξει εμβόλια ως συγκεκαλυμμένα χημικά όπλα κατά της ανθρωπότητας.

Εμβόλια και αυταπάτες

Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Δεν είναι η φαντασία κάποιου πράκτορα James Bond. Αυτό συμβαίνει τώρα, ακριβώς κάτω από τις μύτες μας, και σχεδόν κάθε μεμονωμένος επιστήμονας, γιατρός και δημοσιογράφος πιεζόμενος απο το βαθύ κράτος των εμβολίων συμμετέχει εν γνώσει ή εν αγνοία του σε μια χημική επίθεση κατά της  ανθρωπότητας στο όνομα των «εμβολιασμών».

Όπως σωστά συμπέρανε σε άρθρο η Natural News που δημοσιεύτηκε πριν από οκτώ χρόνια:

Μπορούν να μειώσουν τη γονιμότητα και επομένως να μειώσουν δραματικά τα ποσοστά γεννήσεων σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας έτσι τον παγκόσμιο πληθυσμό σε διαδοχικές γενιές. Αυτή η μέθοδος «ήπιας θανάτωσης» μπορεί να φαίνεται πιο αποδεκτή από τους επιστήμονες που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό αλλά δεν έχουν το θάρρος να σκοτώνουν τους ανθρώπους με την συμβατική ιατρική. Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι τα εμβόλια μπορεί να προωθήσουν αποβολές …

Λάβετε υπόψη ότι από τότε έχουμε δει επιστημονικές αποδείξεις από μια μελέτη εμβολιασμού που χρηματοδοτείται από το CDC, σύμφωνα με την οποία τα εμβόλια προκαλούν αυθόρμητες αμβλώσεις, σκοτώνοντας τα αγέννητα παιδιά.

Ο επικεφαλής του CDC αναγκάστηκε επίσης πρόσφατα να παραιτηθεί από ένα σκάνδαλο μεγάλης διαφθοράς που μόλις εκτέθηκε. Αποδεικνύεται ότι ο διευθυντής του CDC αγόραζε μετοχές της Merck, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων παγκοσμίως, έτσι ώστε να μπορεί να επωφεληθεί προσωπικά από τις πωλήσεις εμβολίων που προωθούνταν από το ίδιο το CDC (χρησιμοποιώντας το φόβο μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης την εποχή της γρίπης, φυσικά).

CDC emails reveal culture of deep corruption and scientific dishonesty

Η μετατροπή των εμβολίων σε φάρμακα συγκεκαλυμμένης στειρότητας είναι μόνο η αρχή … αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια πορεία σε μια σκόπιμη, θανατηφόρα πανδημία που θα μειώσει σημαντικά τον ανθρώπινο πληθυσμό στον πλανήτη Γη

Μέχρι τώρα, πιθανότατα έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Natural News είναι σταθερά αρκετά χρόνια μπροστά στην καμπύλη αποκαλύπτωντας  τις συγκλονιστικές αλήθειες σχετικά με την ιατρική, τα εμβόλια, τη σκιώδη κυβέρνηση και την δόλια επιστήμη. Θα σημειώσετε επίσης ότι όλα όσα έχουν αναφερθεί  σε αυτό το άρθρο  συνδέονται εξαντλητικά, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων των Καθολικών Επισκόπων, του επιστημονικού εγγράφου, του σκανδάλου του CDC / Merck και του ιατρικού ιστορικού που αφορά τη Ναζιστική Γερμανία και την IG Farben. Όλα όσα διαβάζετε εδώ έχουν ρίζες στην πραγματική αλήθεια. Γι ‘αυτό και σας παρακαλώ να λάβετε σοβαρά υπόψη τα ακόλουθα.

Στο άρθρο του 2010 που προαναφέρθηκε, περιέγραψα πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια για  μια πανδημική εξολόθρευση του πληθυσμού μέσω ιατρικά επαγόμενης ευπάθειας στις λοιμώξεις (που προκαλούνται από τα εμβόλια):

Μπορεί να αυξήσουν το ποσοστό θνησιμότητας σε μια μελλοντική πανδημία. Θεωρητικά, οι εκτεταμένες προσπάθειες εμβολιασμού θα μπορούσαν να ακολουθηθούν από μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός εξαιρετικά λοιμογόνου στελέχους γρίπης με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Αυτή η προσέγγιση βιολογικού όπλου «bioweapon» θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδυναμωθεί από τους προηγούμενες εμβολιασμούς.

CONTAGION. Ο ΠΟΥ προετοιμάζεται για trH3N2 πανδημία ;

Προς στήριξη αυτού του γεγονότος, έχουμε πλέον επιβεβαιωτικά στοιχεία ότι τα εμβόλια γρίπης καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στη γρίπη τα επόμενα χρόνια.

BOMBSHELL: Τα εμβόλια  της γρίπης έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αποδυναμώνουν την ανοσολογική απόκριση τα επόμενα χρόνια:

Μια ιατρική μελέτη που διεξήχθη στο ιατρικό κέντρο Wexner του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έκαναν εμβόλια γρίπης είχαν αποδυναμωμένη απόκριση ανοσοποιητικού συστήματος τα επόμενα χρόνια.

Η Lisa Christian, PhD, επικεφαλής ερευνητής στη μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Τα αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν ότι όσοι έκαναν εμβόλιο κατά της γρίπης κατά το προηγούμενο έτος έχουν χαμηλότερες αντιδράσεις αντισωμάτων κατά το τρέχον έτος».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια

Η μελέτη αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι επίσημες ρητορείες της βιομηχανίας των εμβολίων κατά της γρίπης – και των συνεργατών της. τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης – είναι ψευδείς και σκόπιμα παραπλανητικές. Αντί να προσφέρουν προστασία και θωράκιση, τα εμβόλια της γρίπης καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στις λοιμώξεις της γρίπης, γεγονός που φυσικά συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που κολάνε τη γρίπη και στη συνέχεια εσφαλμένα σκέφτονται ότι χρειάζονται περισσότερα εμβόλια γρίπης για «περισσότερη προστασία».

CDC-funded study confirms flu shots linked to spontaneous abortions… vaccine experts rush to explain away the findings

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ BIG BUSINESS

Έχει  ήδη απελευθερωθεί η «οπλοποιημένη» γρίπη για τον αποπληθυσμό ;

Κοιτάξτε γύρω σας τώρα. Τι βλέπετε στα νέα σχετικά με τους θανάτους από τη γρίπη; Εάν προσέχετε, πιθανότατα να ακούτε ότι οι θάνατοι από τη γρίπη φέτος είναι οι περισσότεροι απο ποτέ . Η εποχή της γρίπης είναι «η χειρότερη σχεδόν σε μια δεκαετία», λέει ένα άρθρο των USA Today που εισάγει με δόλιο τρόπο τα περισσότερα εμβόλια ως απάντηση. Μια μέρα αργότερα, το κουρέλι της προπαγάνδας δεν μπορεί παρά να ρωτήσει «Εποχή της γρίπης: Γιατί [υγιείς] άνθρωποι πεθαίνουν από την γρίππη;»

Η USA Today σήμερα, βλέπετε, είναι εντελώς απορημένη στο  γιατί οι υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν από τη γρίπη. Η επιστημονικά αναλφάβητη εφημερίδα δεν μπορεί επίσης να καταλάβει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι από αυτούς που πεθαίνουν είναι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί για την γρίππη. (Βλέπε το σχετικό άρθρο μου σχετικά με τη βιομηχανία εμβολίων στο πρόγραμμα PANIC MODE πως τα  * εμβολιασμένα * παιδιά πεθαίνουν από τη γρίπη … Vaccine industry in PANIC MODE as *vaccinated* children keep dying from the flu…)

Αυτό που παραλείπουν να αναφέρουν, φυσικά, είναι ότι στην πραγματικότητα οι  περισσότεροι απο τους θανάτους συμβαίνουν στους εμβολιασμένους. Τα εμβόλια, βλέπετε, σκόπιμα οπλοποιούν το το σώμα ενός ατόμου εναντίον του ίδιου του εαυτού του  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η χημική ουσία hCG αναγκάζει το σώμα της αφρικανής γυναίκας να «οπλοποιηθεί» ενάντια στο δικό της παιδί.

Η χρήση των εμβολίων ως φορέα αποπληθυσμού  δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, είναι ένα καθιερωμένο, δημοσιευμένο επιστημονικό γεγονός το οποίο έχει επαληθευτεί από πολλά εργαστήρια χημικής ανάλυσης. Εάν πιστεύετε στην επιστήμη, πρέπει να ακολουθήσετε τις πραγματικές αποδείξεις, ακόμα κι αν σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα που φαίνονται επιθετικά για την ελλειπή κοσμοθεωρία σας.

Εμβόλια και μετα-αναλύσεις ή καλύτερα πως να ψεύδεστε με στατιστικά στοιχεία.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενεργές προσπάθειες αποπληθυσμού που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και τα εμβόλια είναι ο ιδανικός φορέας για την έκχυση ενέσιμων κοκτέιλ θραυσμάτων RNA και χημικών ενώσεων στους ανθρώπους που μπορεί να επιτύχουν στειρότητα, αυτόματες αποβολές, πρόωρο θάνατο ή οποιοδήποτε αριθμό στόχων που στοχεύουν οι παγκόσμιοι αποπληθωριστές  όπως ο Bill Gates. (Διαβάστε Depopulation.news για περισσότερη κάλυψη.)

ΥΛΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους

Σημειώστε ότι κανένας δεν φαίνεται να ρωτά ποια συστατικά προστίθενται στα εμβόλια και δεν έχω ακόμα συναντήσει ούτε ένα συμβατικό γιατρό που να έχει ιδέα τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια, εκτός από εξασθενημένα ιικά θραύσματα. (Το CDC δηλώνει ανοιχτά επίσημα ότι τα εμβόλια περιέχουν μια ποικιλία νευροτοξικών χημικών ουσιών όπως MSG, φορμαλδεΰδη, υδράργυρο, αντιβιοτικά και ούτω καθεξής.)

Ο ναζιστικός σύνδεσμος: Zyklon-B, Bayer, IG Farben, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία

ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 1 WW I)

ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 2.2 H IG FARBEN ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ)

Πριν από μερικά χρόνια, κάποτε αστειευόμουν ότι τα εμβόλια γρίπης ήταν μια «δοκιμή IQ σε εθνικό επίπεδο» για να εξαλείψουν τους ηλίθιους ανθρώπους από την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή. Αν και αυτό που έλεγα ήταν ένα κακόγουστο  αστείο, αποδεικνύεται προφητικό. Οι άνθρωποι που συμφωνούν να εμβολιαστούν, κυριολεκτικά, υποβάλλονται σε χημική επίθεση από οποιοδήποτε αριθμό συγκεκαλυμμένων χημικών ουσιών οι οποίες είναι κρυμμένες μέσα στα  εμβόλια για κακοήθης σκοπούς.

Στην ουσία, η βιομηχανία εμβολίων προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, εκτός από το γεγονός ότι το κάνουν με χημικά εμβόλια αντί του Zyklon-B. Δεν είναι τυχαίο, παρεμπιπτόντως, ότι ο ίδιος χημικός όμιλος, που κάποτε ανέπτυξε και κατασκεύασε το Zyklon B – είναι πλέον παγκόσμιος κατασκευαστής εμβολίων. Η εταιρεία είναι γνωστή ως Bayer και, όπως αναφέρθηκε σε αυτό το άρθρο των Natural News που εκθέτει την ναζιστική ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων, είναι βαθιά εμπλεκόμενη σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας:

Επιδημία επιστημονικής απάτης

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεκάδες ύποπτοι ναζιστές εγκληματίες πολέμου διώχθηκαν από τους Συμμάχους στο Παλάτι της Δικαιοσύνης στην πόλη της Νυρεμβέργης, τη γενέτειρα του Ναζιστικού Κόμματος. Μεταξύ των βιομηχανικών κρατουμένων που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ήταν 24 διευθυντές της IG Farben, ενός ομίλου χωρίς τον οποίο, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ Telford Taylor, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα ήταν εφικτός.

Το 1925, η IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Ένωση κοινών συμφερόντων), έγινε ισχυρός όμιλος γερμανικών χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών όπως η Bayer (κατασκευαστής πρώτα ηρωίνης και αργότερα ασπιρίνης), η BASF, η AGFA και η Hoechst (γνωστή ως Aventis.) , ο όμιλος IG Farben είχε γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο. Και ακόμη και σήμερα, αν και δεν χρησιμοποιεί το όνομα IG Farben, οι εταιρείες της παραμένουν οι πιο ισχυρές διακρατικές εταιρείες στον πλανήτη σε φαρμακευτικά προϊόντα, χημικά προϊόντα και αγροχημικά προϊόντα.

Η σύμπραξη της IG Farben ήταν ζωτικής σημασίας για την πολεμική προσπάθεια των Ναζί με την προμήθεια συνθετικών καυσίμων, καουτσούκ και άλλων χημικών ουσιών. Κατασκεύασαν επίσης το Zyklon-B, το νευρικό αέριο που χρησιμοποιείται για να σκοτώσει εκατομμύρια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς, του Birkenau και αλλού. Η σύμπραξη, γνωστή αργότερα και ως οι χημικοί του διαβόλου, χρησιμοποίησε απρόθυμους κρατουμένους των στρατοπέδων συγκέντρωσης ως εργάτες σκλάβους και ινδικά χοιρίδια για τη δοκιμή χημικών, φαρμακευτικών και εμβολίων. Δεκάδες χιλιάδες πέθαναν, και εκείνοι που ήταν πλέον πολύ άρρωστοι για να έχουν οποιαδήποτε χρήση δολοφονήθηκαν στους θαλάμους αερίων.

Ο Δρ Fritz ter Meer, διευθυντής της IG Farben, ο οποίος ασχολήθηκε άμεσα με την ανάπτυξη του νευρικού αερίου Zyklon-B, ο οποίος σκότωσε εκατομμύρια Εβραίους και μη , καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης, αλλά απελευθερώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια με την παρέμβαση του Rockefeller JJ McCloy, και στη συνέχεια της Ύπατης Αρμοστείας των ΗΠΑ για τη Γερμανία. Ένας αμετανόητος Fritz ter Meer, ένοχος γενοκτονίας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, επέστρεψε στη δουλειά του στη Bayer, όπου διετέλεσε πρόεδρος για περισσότερα από 10 χρόνια, μέχρι το 1961.

Ναι, η ίδια εταιρεία, που τώρα παρασκευάζει τα εμβόλια, διαχειριζόταν κάποτε από έναν πραγματικό ναζί εγκληματία εγκλημάτων πολέμου που χρησιμοποίησε χημικές ουσίες για να διαπράξει γενοκτονία.

Και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα. Εκτός από το γεγονός ότι σήμερα, αντί να προωθούν τη γενοκτονίαγια τα ναζιστικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από τον όμιλο πιέζει με το  γενοκτονικό φάρμακο στο όνομα της «δημόσιας υγείας».

Τώρα γνωρίζετε την αλήθεια που το βαθύ κράτος των εμβολίων προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκρύψει. Γνωρίζετε επίσης γιατί καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να δυσφημιστεί δημόσια η φήμη μου, η επιστημονική μου έρευνα και η δημοσιογραφία μου, προκειμένου να εμποδίσουμε το κοινό να μάθει την αλήθεια σχετικά με την οπλοποίηση των εμβολίων και τη συνεχιζόμενη παγκόσμια ατζέντα αποπληθυσμού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε. Ανοίξτε τα μάτια των άλλων και  θα μπορέσετε να σώσετε τις ζωές των συνανθρώπων σας που έχουν ήδη στοχοποιηθεί στην εξολόθρευση τους από τη βιομηχανία αποπληθυσμού μέσω των  εμβολίων.

* Το άρθρο αρχικά εμφανίστηκε στο Natural News. Επαναδημοσιεύτηκε με άδεια.

Ο Mike Adams, ο «Υπεύθυνος Υγείας», είναι ένας ειλικρινής υπερασπιστής της υγείας των καταναλωτών, βραβευμένος ερευνητικός δημοσιογράφος, ακτιβιστής του διαδικτύου και επιστήμονας εργαστηρίου.

Είναι ο ιδρυτής και συντάκτης του NaturalNews.com, του πιο δημοφιλούς και αξιόπιστου  ιστότοπου ειδήσεων για τις ειδήσεις περί της φυσικής υγείας στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης ο δημιουργός του CounterThink.comFoodInvestigations.comHealingFoodReference.com

Ο Adams έχει λάβει διακρίσεις και μαρτυρίες από διάφορους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον φυσικό χώρο υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Michael T. Murray και του πρώην πρωτοπόρου τροφίμων David Wolfe (βλ. Μαρτυρίες παρακάτω).

Ο Mike Adams αναγνωρίζεται ευρέως ότι έχει μια ισχυρή τεχνική ικανότητα που επέτρεψε στους ιστότοπούς του να επιτύχουν πολύ υψηλό βαθμό επιτυχίας στο διαδίκτυο. Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι είναι ένας πολύ σημαντικός συγγραφέας και παρουσιαστής.

Μετάφραση επιμέλεια 

Μαριάννα Ευαγγέλου- Μπλάνα

Βιοχημικός ΜSc

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close