Αθλητισμός

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ν. Βέρντε; – «Θέλω να γυρίσω στην Ισπανία»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο παίκτης της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, διότι το πρωτάθλημα της χώρας μας δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο. 

Στο ιταλικό “Tutto Mercato” μίλησε ο Ιταλός άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα σε ομάδα της Ισπανία ή της Ιταλίας, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης φέτος, αλλά και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Απομένουν 12 ματς σε play-off και Κύπελλο. Εχουμε στόχο το Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο” είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε όσον αφορά τον Καρέρα: “Είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει”.

Όταν ρωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Βέρντε σχολίασε χαρακτηριστικά πως: “Δεν είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα, θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά αρκετοί άνθρωποι. Πρέπει να βελτιωθούν πολύ και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Ωστόσο έχουν κανόνες, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί και σημαντικές ομάδες. Οι τρεις-τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν παίκτες επιπέδου”.

Τέλος όσον αφορά το μέλλον του ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος: “Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα το όνειρό μου είναι να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις. Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί είναι σαν εμάς τους Ιταλούς, και αγαπώ τη ζωή εκεί από τότε που ήμουν παιδί. Βέβαια θα επέστρεφα και στην Ιταλία. Δεν θα απέρριπτα μια καλή πρόταση”.

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close