Ελληνική Πολιτική

Ο Κ.Μητσοτάκης «μάλωσε» δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα στο… πεζοδρόμιο: «Γιατί δεν φοράς μάσκα;» (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός πλέον καλεί τους δημοσιογράφους και τα μέλη της κυβέρνησης να φορούν μάσκα παντού ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, ή σε διαδικτυακές συνδέσεις, αφού «τρέμει» στην ιδέα (όχι του ιού) αλλά πως κάποιος θα δει αυτόν ή τους συνεργάτες του χωρίς μάσκα, άσχετα που πριν λίγες ημέρες δεν φορούσε κανείς από την κυβέρνησή του αλλά ούτε και ο ίδιος.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε παρατήρηση σε έναν δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα.

Η κάμερα «έπιασε» τον δημοσιογράφο να λέει στον πρωθυπουργό «πρόεδρε, καλημέρα», με τον κ. Μητσοτάκη να κοντοστέκεται και να του απαντάει: «Γεια σου, Νίκο. Τι γίνεται;»… 

Πριν καλά καλά ολοκληρώσει την πρότασή του, ωστόσο, παρατήρησε ότι ο δημοσιογράφος δεν φορούσε μάσκα και τον ρώτησε «Γιατί δεν φοράς μάσκα;»,

Στη συνέχεια γύρισε την πλάτη στον δημοσιογράφο και συνέχισε τον δρόμο του.

Μετά το «μένουμε σπίτι» το «φοράμε όλοι μάσκα» έχει γίνει το νέο σύνθημα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού, παρόλο που πριν λίγους μήνες συμβούλευαν τους πολίτες να μην φορούν.

 

 

 

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close
Enable Notifications    Ok No thanks