ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ναίμ Ελ Γκαντούρ: ''Η Ελληνική κυβέρνηση κλείνει τζαμιά, θέλουμε νεκροταφεία''

Περίεργα παιχνίδια από τα Τουρκικά ΜΜΕ. Η Άγκυρα μαζί με κάποια μουσουλμανικά στοιχεία στη πατρίδα μας παίζουν έναν ”βρώμικο” ρόλο και οι Ελληνικές Αρχές θα πρέπει να προσέξουν. 

Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις σε τουρκικά ΜΜΕ και να κάνει επιθέσεις κατά της χώρας που τον φιλοξενεί. 

Ως γνωστόν, ο Ναίμ Ελ Γκαντούρ έχει καταγωγή από την Αίγυπτο. Όμως οι συνεχόμενες δηλώσεις του σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, δείχνουν πως περισσότερο συμπαθεί την Τουρκία, παρά την χώρα μας. Μήπως είναι και οπαδός της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Εμείς απλά κάνουμε ερωτήσεις εδώ στο Πενταπόσταγμα, ας ψάξουν οι αρμόδιοι τι συμβαίνει. 

Τι αναφέρει το Anadolu 

Στον Πειραιά κοντά στην πρωτεύουσα της Αθήνας, χώρος λατρείας που χρησιμοποιούνταν ως μεστζίτ έκλεισε με την δικαιολογία πως στερούνταν της απαραίτητης άδειας.

Το μεστζίτ ονόματι ¨Ανδαλουσία¨ το οποίο από το 1989, λόγω της θέσης του παρείχε την δυνατότητα λατρείας σε πολλούς τουρίστες, σφραγίστηκε σήμερα από τους αρμόδιους,

Στο μεστζίτ όπου βρέθηκαν μουσουλμάνοι για να μαζέψουν τα πράγματα, μετά από την σφράγιση της πόρτας, υπήρξαν συγκινητικές στιγμές.

Ο Ναίμ Ελ Γκαντούρ, πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, σε δήλωση του προς το πρακτορείο Αναντολού, είπε πως ¨Ο χώρος αυτός που επί 32 χρόνια παρείχε από το 1989 την δυνατότητα προσευχής σε πολλούς μουσουλμάνους, έκλεισε σήμερα με μια αναιτιολόγητη απόφαση¨.

Ο Γκαντούρ ανέφερε πως είναι ανάγκη τους πούνε καθαρά για ποιο λόγο αποφασίστηκε το κλείσιμο και συνέχισε λέγοντας: ”Στην Αθήνα όπως δεν υπάρχει τζαμί, δεν υπάρχει και νεκροταφείο για μουσουλμάνους. Για ποιο λόγο οι μουσουλμάνοι στην χώρα αυτή υπόκεινται σε συμπεριφορά πολίτη τρίτης τάξης; Επιδιώκεται μήπως οι μουσουλμάνοι να μισούν αυτή την χώρα;”, αναφέρει η μετάφραση από τα tourkikanea.gr

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close