Ελληνική Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου θα αναδείξουν τον επόμενο πρωθυπουργό

Το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, «θα πρέπει να απασχολήσει και τους τέσσερις υποψηφίους είναι πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο Πρόεδρο αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό και να καλέσουμε σε μαζική συμμετοχή τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας». Ο κύριος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι εκείνος έχει ένα πλήρες και συγκεκριμένο σχέδιο ανάταξης της χώρας και επανεκκίνησης της οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις του με τον έταιρο υποψήφιο για την Προεδρία, κ. Μειμαράκη και την συνάντηση τους στην Βουλή.

«Ανταλλάξαμε δυο καλές κουβέντες ως οφείλουμε διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικός μας αντίπαλος είναι ο κ. Τσίπρας» υποστήριξε ο πρώην Υπουργός.

Επιτέθηκε μάλιστα στην Κυβέρνηση λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε μια κυβέρνηση που να έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στην οικονομία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 

«Τα 20 δις που χάθηκαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 8 χρόνια ΕΝΦΙΑ» υποστήριξε χαρακτηριστικά. 

Τέλος αναφέρθηκε στο τι πρεσβεύει η υποψηφιότητα του στην κούρσα της διαδοχής τονίζοντας ότι «απόλυτη προτεραιότητα για μένα είναι η σύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με την Ελλάδα που πασχίζει κόντρα στην κρίση, ξυπνάει νωρίς και κοιμάται αργά. Αυτούς τους πολίτες θέλω να εκφράσω».

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close
Enable Notifications    Ok No thanks