Α.Τ.Ι.Α.

Μας κατασκοπεύουν, πράγματι, ιπτάμενοι δίσκοι από άλλους πλανήτες;

Ο Ιταλός διπλωμάτης και ειδικός στον τομέα των ιπτάμενων δίσκων Alberto Perego ισχυριζόταν πως “η Αφροδίτη και ο Άρης μας κατασκοπεύουν!”

Alberto Perego (1903 - 1981)
Alberto Perego (1903 – 1981)

Ο Perego φρονούσε πως 3.000 περίπου ιπτάμενοι δίσκοι, προερχόμενοι από την Αφροδίτη και τον Άρη, πετούσαν διαρκώς στον ουρανό της Ευρώπης.

Ο Δόκτωρ Perego, Πρόεδρος του ιταλικού Κέντρου Σπουδών Ηλεκτρομαγνητικής Αεροπορίας, μελετούσε για πολλά χρόνια τις μυστηριώδεις πτητικές μηχανές που αναφέρονταν, όταν γίνονταν ορατές σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας.

Μάλιστα, φρόντιζε να ανταλλάσσει τις απόψεις του με τους ειδικούς των άλλων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής και είχε στη διάθεσή του πολλές φωτογραφίες ιπτάμενων δίσκων που ελήφθησαν κατά καιρούς σε διαφορετικά σημεία της Γης.

Ο Alberto Perego διατράνωνε ρητώς ότι “δεν είναι πλέον δυνατόν να υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία για την ύπαρξη των ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι καταφανώς προέρχονται από άλλους πλανήτες”.

Μας κατασκοπεύουν, πράγματι, ιπτάμενοι δίσκοι προερχόμενοι από άλλους πλανήτες, όπως η Αφροδίτη και ο Άρης; Μένει να αποδειχτεί…

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 27/03/1959…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 27/03/1959
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 27/03/1959
Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close
Enable Notifications    Ok No thanks