ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Βρήκε 20 ευρώ… και τα παρέδωσε!

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι όταν θα έβλεπαν ένα 20ευρω στον δρόμο θα το έβαζαν στη τσέπη τους και θα έφευγαν. 

Πριν από λίγο καιρό μια δημοτική υπάλληλος στην Αθήνα βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Κάτι αντίστοιχο έκανε πριν από λίγες μέρες και ένας συνταξιούχος στη Λάρισα, αλλά… με ένα 20ευρο! 

Ενώ, δηλαδή, η συντριπτική πλειοψηφία θα πανηγύριζε για την τύχη της και θα το έβαζε στην τσέπη, εκείνος βάλθηκε σώνει και ντε να βρει τον κάτοχό του -κάτι, όπως καταλαβαίνετε, δύσκολο.

Ακριβώς, δε, επειδή το ποσό ήταν μικρό και δεν ήξερε πού να το παραδώσει, στράφηκε στην Εφημερίδα Ελευθερία, όπως αναφέρει δημοσίευμά της σήμερα (3/6). 

«Δύσκολα αποκτάς 20 ευρώ σήμερα»

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κάνει και την εξής, εκπληκτική δήλωση: «Έτσι όπως ήταν καλά διπλωμένο, σκέφτηκα ότι όποιος το έχασε, θα το είχε πραγματική ανάγκη. Και μπορεί να φαντάζει σε πολλούς ασή­μαντο το ποσό, αλλά στην εποχή μας δεν εί­ναι. Ένα μεροκάματο σήμερα είναι της τάξης των 20 ευρώ και κανείς δεν το έχει σίγουρο, επομένως δύσκολα το αποκτάς. Πέραν αυτού, δεν ήταν καν δικό μου. Κρίμα από τον Θεό λοιπόν»!

Η εφημερίδα, πράγματι, δημοσίευσε αγγελία για τρεις ημέρες για το χαμένο 20ευρο, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς, οπότε με την πάροδο των τριών ημερών τα χρήματα παραδόθηκαν, τελικά, στον φιλότιμο Λαρισαίο.

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close