Κόσμος

Κράτος εν κράτει οι αριστεροί εξτρεμιστές! Παίρνουν λεφτά από τα πανεπιστήμια

Από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη οι αριστεροί εξτρεμιστές απλώνουν την λυσσαλέα οργή τους και από την μια χτυπούν αθώους και από την άλλη τα…τσεπώνουν από δημόσια ιδρύματα! 

Εν μέσω λεηλασιών καταστημάτων στο κέντρο του Σικάγο την Κυριακή το βράδυ, προέκυψε τώρα ότι οι ταραχοποιοί επιτέθηκαν επίσης σε ένα κτίριο φιλανθρωπικής οργάνωσης με άρρωστα παιδιά μέσα.

Η γειτονιά Streeterville του Near North Side του Σικάγου φιλοξενεί το Ronald McDonald House, το οποίο παρέχει φροντίδα και υποστήριξη σε άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους, ενώ λαμβάνουν θεραπεία στο κοντινό Παιδικό Νοσοκομείο Lurie. Αυτό το κτίριο έγινε στόχος των ταραχοποιών τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας καθώς περισσότερες από 30 οικογένειες ξύπνησαν μέσα στο φόβο. «Η φιλανθρωπική οργάνωση είπε ότι περισσότερες από 30 οικογένειες και τα άρρωστα παιδιά τους κοιμόντουσαν εν μέσω φόβου, για τους διαδηλωτές που είχαν καταλάβει στο κέντρο της πόλης, προέβησαν σε λεηλασίες καταστημάτων και βανδαλισμό περιουσιών, και τελικά άρχισαν να επιτίθενται και στο κτίριο», αναφέρει η Washington Times.

Το κτίριο κλειδώθηκε, αφού οι ταραχοποιοί άρχισαν να σπάζουν τα μπροστινά παράθυρα και μια πόρτα. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τη Λίζα Μίτσελ του Ronald McDonald House Charities, το προσωπικό «φοβόταν» και οι οικογένειες θα επιβαρύνονταν με «επιπλέον άγχος και ανησυχία» για τους φόβους ότι δεν θα μπορούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο εάν χρειαστεί. «Κανείς δεν τραυματίστηκε, τουλάχιστον όχι σωματικά», γράφει ο Dave Blount. «Ευτυχώς, κανένας από τους πιο ειρηνικούς διαδηλωτές δεν σκέφτηκε να βάλει φωτιά στο κτίριο, όπως έκαναν πρόσφατα αφού μπλόκαραν τις εξόδους από τον Ανατολικό Περίβολο στο Πόρτλαντ». «Όποιος βοηθά τις ταραχές μοιράζεται την ευθύνη για τα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό ισχύει για το Δημοκρατικό Κόμμα, τα βασικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και το υπόλοιπο φιλελεύθερο καθεστώς που ανταμείβει τις ταραχές»

 

 

Γερμανία

Στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, στηρίζεται έμπρακτα η φράση των Antifa. Όπως αναφέρει το “Express” ένα γκρουπ Antifa από την Κολωνία αντλεί χρήματα από πανεπιστήμια. Στη συνέχεια, η WELT ερεύνησε ότι αυτή η λεγόμενη Antifa AK (ομάδα εργασίας) Κολωνίας παρακολουθείται από το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος ως αριστερή εξτρεμιστική. Τώρα η πράσινη πανεπιστημιακή ομάδα Campusgrün δείχνει αλληλεγγύη με τη ριζοσπαστική ένωση λέγοντας: “Ευχαριστώ την Antifa AK για τη σημαντική δουλειά!”

Υπό τον τίτλο «Το Antifa AK είναι το φοιτητικό σώμα και το φοιτητικό σώμα είναι η Antifa!», κ “πράσινη ομάδα” του πανεπιστημίου έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι το Antifa AK ήταν «μια ομάδα εργασίας του φοιτητικού σώματος του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και ως εκ τούτου αναπόσπαστο μέρος του». «Φυσικά υποστηρίζουμε επίσης το Antifa AK στο 161%. Alerta Alerta Antifascista! »Ο συνδυασμός αριθμών 161 σημαίνει το πρώτο ή το έκτο γράμμα του αλφαβήτου και οδηγεί σε AFA, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει Antifa. Η πανεπιστημιακή ομάδα δεν απάντησε στην ερώτηση της WELT σχετικά με το γιατί θεώρησε νόμιμο να διαβιβάζει φοιτητικές συνεισφορές σε οργανισμούς που χαρακτηρίζονται ως αντισυνταγματικοί από τη μυστική υπηρεσία. Σύμφωνα με τον δημόσια προϋπολογισμό, η Γενική Επιτροπή Φοιτητών του Πανεπιστημίου (AStA) έχει προϋπολογισμό 8500 ευρώ για το Antifa AK στον προϋπολογισμό 2020/21.

Φημισμένος καθηγητής νομικής: Η Antifa βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη

Ο καθηγητής νομικής του Πανεπιστημίου George Washington Jonathan Turley προειδοποίησε πρόσφατα ότι η Antifa βρίσκεται ήδη σε πανεπιστημιουπόλεις και είπε ότι τα μέλη της πρέπει να αποβληθούν εάν διαπράξουν βία. Ωστόσο, ο νομικός μελετητής υπερασπίστηκε το δικαίωμα της ομάδας στην ελευθερία του λόγου στην πανεπιστημιούπολη όσο παραμένει ειρηνικό.

Σε μια δημοσίευση στις 4 Αυγούστου στο The Hill, ο Turley έγραψε ότι η Antifa έχει πάρει… πίστωση για τον αποκλεισμό των συντηρητικών ομιλητών στην πανεπιστημιούπολη και έγραψε ότι η ομάδα «είναι συχνά η ένοχη των πανεπιστημιουπόλεων».

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close
Enable Notifications    Ok No thanks