ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 15χρονη βιντεοσκόπησε τον βίαιο πατέρα της να χτυπά την μάνα της-Τον έστειλε φυλακή-Βίντεο, Εικόνες

Μία έφηβη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της όταν έπιασε τον πατέρα της να χτυπά άγρια την μάνα της. Η 15χρονη, βιντεοσκόπησε τον πατέρα της, και τον έστειλε φυλακή, οπου τον επισκέπτεται, χωρίς να τον έχει συγχωρέσει…

Μια 15χρονη στις ΗΠΑ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έστειλε τον ίδιο της τον πατέρα φυλακή, καθώς τον βιντεοσκόπησε να ασκεί βία εναντίον της μητέρας της. Στο βίντεο καταγράφεται μάλιστα, ο βίαιος άντρας, που προσπαθεί να σπάσει με μένος την πόρτα από το σπίτι τους.

Η θαραλλέα έφηβη μαθήτρια Maysa Rosato-Clifton δε μετανιώνει λεπτό για την πράξη της, γιατί πιστεύει ότι έπραξε το σωστό. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Mirror η κοπέλα δεν έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη βίαια συμπεριφορά του πατέρα της προς την σύζυγό του και μητέρα της. «Την έδερνε στο παρελθόν επανειλημμένα», περιγράφει η ανήλικη. Ωστόσο, έφτασε η ημέρα που ξεχείλισε η σταγόνα από το ποτήρι και η 15χρονη πήρε το κινητό στα χέρια της και τον βιντεοσκόπησε  εν δράσει.  Ακούγοντας την μητέρα της να ουρλιάζει από φόβο, ήξερε πολύ καλά ότι θέλει να βάλει πίσω από τα κάγκελα τον πατέρα της.

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close