ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι να απορεί κανείς…Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ανοίγει γραφείο στα Κατεχόμενα

Τις παρωπίδες του αριστερισμού όλοι λίγο πολύ τις γνωρίζουμε.

Αλλά το ότι πολίτες κράτους που το μισό του έδαφος βρίσκεται υπό κατοχή με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους, θα εξέλεγαν ευρωβουλευτή των κατακτητών, ο οποίος μάλιστα ανοίγει και γραφείο στα Κατεχόμενα, πραγματικά θέλει προσπάθεια για να βρεις τη λέξη που να το περιγράφει.

Ο Τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής του κυπριακού “κομμουνιστικού” κόμματος ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, μετά το αίτημά του για αναγνώριση της τουρκικής ως γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα θα ανοίξει και γραφείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, «για να φέρουμε την Ε.Ε. πιο κοντά στους Τουρκοκύπριους», όπως είπε συνεχίζοντας την δράση του.

Μάλλον με τους Τούρκους κατακτητές επιχειρεί να φέρει πιο κοντά την Ε.Ε. Αυτός το γνωρίζει, το ΑΚΕΛ ;

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, χαρακτηρίζει «εθνικιστές», όσους αντιδρούν στις κινήσεις του… πολυπράγμονος ευρωβουλευτή, 

Είναι μερικές φορές ν’ απορείς αν έχει κάτι το νερό στον ελληνικό χώρο γιατί τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να ξαναέχουν υπάρξει πουθενά παγκοσμίως στην πολιτική ιστορία, από την Κίνα μέχρι την αυτοκρατορία των Αζτέκων και των Ίνκας αυτά μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν γίνει. 

Πλέον δεν μπορείς καν να εξοργιστείς…καθώς τα πράγματα έχουν φύγει από τη σφαίρα της πολιτικής και έχουν περάσει σε αυτή της τέχνης και πιο συγκεκριμένα του σουρεαλισμού… 

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close