Αθλητισμός

Ανακοίνωση της παράταξης «Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας» για τη νέα εποχή που ξεκινά στο άθλημα

Για τη νέα εποχή που ξεκινά στο άθλημα της Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση η παράταξη «Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας» ενόψει των επικείμενων κρίσιμων εκλογών στην Ομοσπονδία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αγαπητά σωματεία, προπονητές, αθλητές και φίλοι της πυγμαχίας, μετά από 3 χρόνια συνεχούς και δικαίου αγώνα της Αναγέννησης Πυγμαχίας και του προέδρου της κυρίου Χάρη Μαριόλη για τα ίσα δικαιώματα όλων σας και όχι για τα προσωπικά οφέλη συγκεκριμένων παραγόντων, έφτασε η ώρα της μεγάλης δικαίωσης.

Το πρώτο δικαστήριο ήδη αποφάνθηκε ότι αυτή η διοίκηση είναι παράνομη και δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε εκλογές , το επόμενο δικαστήριο στα τέλη Ιανουαρίου θα τους στείλει μια και καλή στα σπίτια τους και θα τους υποχρεώσει σε μεγάλη χρηματική ποινή ( η οποία θα μοιραστεί σε όλα τα σωματεία ισόποσα) ή ακόμα και σε προσωποκράτηση.

Ο αγώνας όλων μας δικαιώνεται. Η μπροστινή διοίκηση της κυριας Δημητρουλας (αμφιβάλω αν έχει δει αγώνα, ούτε καν από την τηλεόραση )είναι πανικοβλημένη και συνεχίζει να σας παραπλανεί. Εμείς θέλουμε όλα τα σωματεία να ενωθούν και να γίνουν μια γροθιά, χωρίς τις αντιπαλότητες και τις έχθρες που σας έχουν εντέχνως δημιουργήσει για τα προσωπικά τους οφέλη, να μπορούν όλοι να έχουν το δικαίωμα να κάνουν κύπελλα και χωρίς να πληρώνουν 3000 ευρώ, να καταργηθεί η ετήσια συνδρομή των 300 ευρώ, να μην ξανά πληρώσει αθλητης ούτε δεκάρα για να συμμετάσχει σε αγωνες, όποιος αξίζει να στελεχώνει την Εθνική ομάδα (και όχι τα παιδιά συγκεκριμένων) , ώστε με την αμέριστη συμπαράσταση την δικιά μας που θα έχετε να μπορέσουμε να στείλουμε κάποιους αθλητές μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ!!! Δείχνουμε εμπιστοσύνη σε όλους σας και σας καλούμε σε συστράτευση για το καλό της αγαπημένης μας πυγμαχίας!!!».

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close