Αθλητισμός

Α΄Εθνική: Παρουσίασε στον Λ.Αυγενάκη σχέδιο για την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, παρουσίασε αντιπροσωπεία της Α΄Εθνικής στους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρώτα. 

Το εμπλουτισμένο και επικαιροποιημένο σχέδιο που παρουσίασε η Α΄Εθνική στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, εμπεριέχει εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Εκ μέρους της  συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

Η συζήτηση επί του θέματος θα συνεχιστεί εντατικά τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί και το εξειδικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Superleague.

Παράλληλα, έγινε αναφορά σε επιπλέον κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, έπειτα και από την ψήφιση των διατάξεων για τις μειώσεις στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και στην φορολογία συμβολαίων των προπονητών, ώστε να εξομοιωθεί με εκείνη των αθλητών.

Tags

Απάντηση

Back to top button
Close
Close